Azorel mi-a mâncat regina

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ieri a sosit în România nen-tu Joe Biden, vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii. Parcă-i şi văd p-ai noştri, în majoritate cu ombilicul legat de Marele Licurici, plângându-i-se lui Bideu de la Washington: „Mister, era să ne bată gaspadin Rogozin de la blocul ăla turn! Vezi că ne-a ameninţat că data viitoare ne taie mingea.”

* Patriarhul Serbiei a găsit vinovaţii pentru inundaţiile din fosta Iugoslavie: homosexualii şi Conchita Wurst, austriaca bărboasă de la Eurovision. Corect, cel puţin asta din urmă ar fi trebuit să-şi înmoaie ţăcălia în baltă, sărindu-i astfel în ajutor sistemului de canalizare.

* Este oficial: din toamnă, şahul va fi introdus ca materie opţională în şcolile româneşti. Nasol, odraslele patriei fi-vor nevoite să umble la cutiuţa cu scuze, s-o updateze. Merge un „domnule profesor, mi-a mâncat Azorel regina şi doi nebuni”, atunci când te prinde marele maestru cu temele nefăcute?

* Dunărea se umflă tot mai tare, vine înspre Marea Neagră cu o forţă pe care, mă tem, n-am văzut-o niciodată. În tot acest timp, nevoiaşii patriei aşteaptă o mână de ajutor - digurile provizorii construite din saci de nisip, ca să fure şi ei ceva. Ehei, nisipul e scump, dragii mei!

* Zic specialiştii că viitura de pe Dunăre n-ar fi singura ameninţare pentru români. Nici nu-i de mirare, doar n-am auzit ca Guvernul, Preşedintele sau Parlamentul să-şi fi dat demisia...

* Campionatul românesc de fotbal se va modifica radical din sezonul 2015-2016, atunci când se va juca în sistem play-off şi play-out. Până atunci, tot playback-ul va face legea.

* Parcările de bloc pot fi amenajate la o distanţă de cel puţin cinci metri de ferestrele imobilului, iar în parcare sunt interzise activităţi de reparaţii şi întreţinere auto, prevede un ordin emis de Ministerul Sănătăţii în mandatul lui Eugen Nicolăescu. Tare asta, iată că şi fostul ministru Giani poate lăsa dâre de urbanism, chiar dacă unii încă nu înţeleg legătura dintre sănătate şi ţeava de eşapament. Din păcate, nu ştiu în care mileniu poate fi aplicată această lege...

Citit 1303 ori Ultima modificare Marți, 20 Mai 2014 15:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.