Aţi votat „Ana are mere”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şi s-a dus încă o zi de alegeri, zi pentru care unii au mimat interesul. Ei au numit-o campanie electorală, cea mai proastă din ultimii 24 de ani. Nu s-a mai promis mare lucru, semn că tolba cerşetorilor de voturi a ajuns la obştescul fund, iar sloganurile, aşa cum scriam săptămânile trecute, au lipsit cu desăvâşire. Mai aveau puţin şi treceau lângă sigla partidului lozinca „Ana are mere. Votaţi-mă!”

* Consiliile care nu sunt comisii şi comisiile care se joacă de-a consiliul au scos în afara legii miştourile „Mândri că suntem români” şi „USL trăieşte”. Dar când? Abia joia trecută, la spartul târgului, o golănie tipică pentru spaţiul carpato-danubiano-Ponta. Băieţii, carevasăzică (printre ei, îi numesc şi p-ăia de la CNA), au acoperire şi, dacă-i întrebi de ce abia atunci, la terminarea campaniei pentru europarlamentare, vor răspunde evaziv: Orişicât, domnule!

* Cât de proşti trebuie să-i crezi pe fraierii care au venit la vot fără autocar, ca să defilezi cu propoziţia simplă „USL trăieşte”? E cea mai mare insultă la adresa inteligenţei unor dobitoci care au pus mâna pe carte, şi-au câştigat dreptul de a fi băgaţi în seamă de nomenclatorul de meserii, şi-au inventat o familie... Boschetarii de la container habar n-au ce înseamnă USL şi dacă ar trebui să mai trăiască, aşadar cum naiba să-ţi doreşti a câştiga alegerile cu asemenea haimanalâcuri? Şi, că tot am deschis subiectul, cu cine trăieşte USL-ul, mă? Mă tem să nu fim martorii unui incest.

* Pe de altă parte, nu cred că mai era nevoie de o adresă la Curtea Constituţională pentru a ni se confirma că tricoul cu măr purtat de preşedintele Băsescu e stricat, are viermi. Deşi la fel a făcut Nea Nelu timp de mai bine de un deceniu, şi nu l-a sancţionat nimeni, nu era cazul ca păcatul să fie repetat. Bine că n-a tras pe el mai multe tricouri, că se adunau mai multe mere, or măr + măr + măr = (după câteva zile bune) tescovină.

* Păcat de ziua frumoasă de ieri, mă raportez la sud-estul României... Dacă n-ai votat, au făcut-o alţii în numele tău şi cu siguranţă n-a fost vot nul. Să-ţi fie de bine!

Citit 1522 ori Ultima modificare Duminică, 25 Mai 2014 14:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.