Războaie de loseri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Votul din duminica aşa-zis europeană a amputat dreapta românească. Cu toate acestea, liderii partiduleţelor cu 2, 3 şi 4 procente s-au umflat în pene, au mimat frenezia, consolidând impresia că încă n-am fost luaţi de proşti aşa cum merităm. Trăiască urna mobilă şi listele suplimentare, că unii, de maximum 15 la sută împreună, îşi duc micile lor războaie de loseri!

* Se laudă nişte băieţi, inclusiv pe reţelele de socializare, că şi-au tras patru la sută din voturile valabil exprimate, ca să fac uz de terminologia BEC-ului. Replica maestrului Toma Caragiu, adaptată cerinţelor mileniului al treilea, merge ca unsă: „Patru la sută? A, păi, de ce nu spuneţi aşa? Mergeţi direct la Bruxelles.” La cală.

* Autointitulatul rege internaţional al rromilor, Dorin Cioabă, a declarat că supuşii măriei sale şi-au anulat voturile de duminică. Trebuie să ai un simţ al umorului foarte dezvoltat ca să faci un asemenea anunţ... Pirando, dacă te duci la secţie, anulează-mi şi mie votul, că eu am nişte treabă!

* Doriţi şi incidente din marea zi de 25 mai 2014? De pildă, cauciucurile maşinilor lui Dan Diaconescu au fost tăiate pe burtă. Nu-i vina noastră că omul nu mai foloseşte avionul personal.

* Ilie Năstase, fost tenisman, actualmente bărbat de soţie intelectuală cu tatuaje, a devenit senator în Parlamentul României. A profitat de o breşă. Era păcat să nu-l trimită norodul acolo, măcar aşa poate nu-l mai vedem pe la televizor. Se pregăteşte Cezar Ouatu, şi el pesedist de frunte.

* Dar se poate şi la ei. Sau, mai bine spus, şi la alţii. Vitali Klitschko, campion de când se ştie la box profesionist, a devenit primarul Kievului. Un pugilist nu poate milita decât pentru pace şi înţelegere. Doar să nu-ţi laşi ficatul descoperit...

* O băbuţă din Dolj, chestionată pe marginea votului european, a oferit o dezarmantă mostră de sinceritate: „M-am dus la votare, m-am dus. Păi, dacă tot trag ăştia de mine, mămică, că să vin, să vin...” Şi ea are drept de vot şi, ducându-se la urne, l-a anulat p-al tău. Deci contează votul.

Citit 1487 ori Ultima modificare Luni, 26 Mai 2014 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.