Taxa pe stâlp şi Terente

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aş fi avut mai multe de spus astăzi, cu o zi înaintea alegerilor pentru Parlamentul European, dar nu e voie cu sacoşa de politică în agora. Vorba aia, toţi cetăţenii cu drept de vot şi-au fixat ţintele şi abia aşteaptă să dea cu chilugul de lemn pe buletinul de vot. Apropo, aţi văzut imaginile cu băbuţa care a pupat microfonul Antenei 1, făcându-şi concomitent cruce? N-o rataţi, vă implor, Youtube-ul vă aşteaptă cu braţele deschise! Cam aici ne situăm, nene...

* Staţiunea Mamaia este promovată de primarul Radu Mazăre cu femei goale. Nu-i cine ştie ce descoperire, ne mirăm degeaba, însă în cazul lui Che Gargara de pe litoral e vorba despre duduiţe goale şi de substanţă. Mădălina Pamfile, de pildă, nu aduce, nici ca formă a umbrei, cu Zoe Dumitrescu-Buşulenga.

* Conform celui mai recent sondaj, peste 60 la sută dintre români sunt împotriva eutanasierii maidanezilor, însă numai şapte procente dintre compatrioţi ar adopta un patruped fără stăpân. Normal, până la urmă se foloseşte în mod abuziv noţiunea de urbanism într-o ţară în care cu toţii ne tragem de la ţară. Or, la curte, nu poţi să stai fără câine în sufragerie. S-a înţeles până în spate?

* Zice-se că furturile din buzunare au crescut simţitor în Germania, odată cu aderarea României şi Bulgariei la Uniunea Europeană. Ce coincidenţă, noi suntem specializaţi numai pe contracte cu statul, plantaţii de borduri ş.a.m.d.

* N-am scăpat niciodată vreo vorbă despre mult-bârfita taxă pe stâlp. Mă tem totuşi că urmaşii lui Terente, regele bălţilor din Brăila, se vor simţi oarecum cu musca pe căciulă. Sau beneficiari, rămâne să stabilim.

* Vedeta Oana Zăvoranu, prinsă joi în flagrant, în timp ce îl şantaja pe medicul Marek Vâlcu, căruia i-ar fi cerut 10.000 de euro, a afirmat, după ce audierile au luat sfârşit, că se simte ca Michael Jackson. Ar fi culmea ca şi Michael să se fi simţit vreodată ca Oana Zăvoranu... Ideea e că nu ne putem distra în stilul acesta - am crezut că numai oamenilor politici li se întind capcane. Ce-or să facă alde Măruţă şi Capatos, dacă le băgăm starurile sub zăvor?

Citit 1213 ori Ultima modificare Vineri, 23 Mai 2014 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.