Impozitaţi politica!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* E ultima veste pe care o puteam primi, şi anume că Nelu Ploieşteanu, lăutar apretat şi mereu cu cravata la jugulară, are amantă. Nu c-ar fi vreo boală de mult eradicată, dar omul are 64 de ani şi-i căsătorit de mai bine de patru decenii... Nea Nelule, aia ţi-a pus mâna o dată pe acordeon şi, gata, te-ai îndrăgostit? Pentru banii care se agaţă de adezivul frunţii, dimineaţa, când se sparge nunta, pentru ăia te-a combinat nenorocita. Scoate-ţi din repertoriu şlagărul „Căpitane de judeţ, cu boală la părul creţ”, că-i contraproductiv!

* Şi să mai zici că nu merg construcţiile în perioada de criză. Cum naiba, că partidul lui Blaga şi liberalii toarnă fundaţia unei magherniţe care să-i facă niscaiva concurenţă vilei de neam prost a lui Iliescu. A lui Iliescu, nu a domnului Ponta, grijă mare...

* Sula şi prefectura, cuplu care a făcut carieră în limba română, îşi consumă un nou episod. Ce treabă are Elena Udrea cu unificarea dreptei? Doar pentru că mai apare şi ea, o dată pe an, în costum de baie? Dreapto, nu fi stângace, bleago, ieşi la agăţat că ţi se atrofiază simţurile!

* Constat cu surprindere şi urme de cafea pe mustăţi - sărut mâna, Conchita Wurst! - că şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj are probleme cu legea. Băi, dar care-i curat? DNA-ule, dar prin sud-estul României nu facem o excursie, o ieşire la pescuit, ceva? Eu vă urez anticipat „wireless întins”, doar n-oi fi naiv să cred că băieţii se mai împiedică în prefixul judeţului.

* Un senatorul PNL, Sebastian Grapă, consideră că pornografia este o plăcere care trebuie taxată şi că cei care intră pe site-urile de profil ar trebui să aibă abonament. Carevasăzică, Grapă l-ar băga la abonamente pe toate liniile şi pe fostul său coleg de partid, domnul Păcuraru (parc-aşa ştiu, că nu mai e în formaţiunea cu săgeata care mimează potenţa), surprins cândva în momente de tandreţe cu tovarăşul său din copilărie. Dar politica, oare când veţi impozita mediul politic?

Citit 1108 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Mai 2014 14:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.