Unii umblă cu taragotul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ţara în care taragotul lui Dumitru Fărcaş este furat din faţa Ateneului Român n-are ce căuta în nicio uniune. Pe Florin Salam îl adulezi, eşti în stare să-i plonjezi în faţă ca o rogojină ieşită la pensie, iar pe celebrul artist (celebru doar prin anumite medii, să nu ne facem iluzii deşarte) îl laşi să bage o doină la frunza de salcâm. Slavă Domnului că până la urmă a fost găsită inestimabila piesă, probabil că tâmpiţeii care-l uşchiseră s-au holbat la taragot ore întregi, neştiind de unde să-l tragă şi ce întrebuinţare să-i inventeze. Or fi zis c-au pus mâna pe-un burlan eşuat.

* Mă aştept ca poliţiştii să pună mâna pe făptaş, iar acesta să fie politician. Ăştia de pe eşichier umblă cel mai mult cu taragotul, îndeobşte în campaniile electorale.

* Ar fi fost culmea ca, după incidentul de sâmbătă seară, să aflăm că nici calul alb din genericul emisiunii Tezaur folcloric nu-i armăsarul pe care-l credeam, ci un amărât de măgar mânjit prin părţile esenţiale în camera de machiaj.

* Începând de la 1 iunie suntem obligaţi să dăm o raită pe la medicul de familie, unii mai des decât alţii, în funcţie de vârstă. Dacă tot nu ni se rezolvă nicio afecţiune - să nu credeţi că ălora de la Guvern chiar le pasă de sănătatea norodului - n-ar fi rău să fim obligaţi de mai multe ori pe an să ieşim din casă. Nu de alta, dar măcar avem o scuză de a părăsi domiciliul.

* Daciana, soţia premierului, îşi mai doreşte un bebe. Cel puţin asta a scris într-un joc de-a politicienii şi copiii, pe 1 Iunie. Doamna Sârbu-Ponta a făcut însă o gafă - ea a scris pe un balon că vrea copil, or asocierea plastic-procreaţie e uşor nepotrivită...

* Pentru telespectatorii unei anumite televiziuni din România: nene, iată cât se dă pentru spălare de bani în ţări pe care am fi tentaţi să le considerăm inferioare. Urmaşul marelui Pele, Edinho, a fost condamnat de un tribunal din Brazilia la 33 de ani pentru spălare de bani obţinuţi din trafic de droguri. Omul a jucat şi fotbal o perioadă, iar taică-su e considerat cel mai mare jucător din toate timpurile. Free-pe-cine?

Citit 828 ori Ultima modificare Luni, 02 Iunie 2014 15:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.