Dumnezeu este băsist

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

* Întrebat dacă se teme de Antonescu şi Iohannis, poate cele mai contondente nume ale Opoziţiei, premierul Viorel a băgat-o ca la ţară, p-aia cu Jupânul Suprem: „Mie mi-e frică doar de Dumnezeu.” Adică de Ion Iliescu... Păi, n-are cum să se înscrie în anturajul Demiurgului, îi e dator cu măcar câteva explicaţii, dacă nu şi cu nişte reforme de ordin comportamental.
* Ehei, dragii moşului, când veţi mai întâlni indivizi doldora de tupeu care vor abuza de această placă - „Mi-e frică de Dumnezeu” - să ştiţi că, de fapt, gagiul l-ar suspenda până şi pe Creator sau măcar ar încerca să-l tragă într-un pact de coabitare. Parcă-l şi văd pe Viorel ignorându-l pe Sfântul Petru, atunci când se va duce val-vârtej în biroul Atotputernicului. Din păcate, nu i-ar fi greu premierului să-l denigreze pe Dumnezeu. Iată ce i-ar putea pune în cârcă, iertată-mi fie tentativa de blasfemie:
1. Dumnezeu e singurul vinovat de ultimele inundaţii, n-a ştiut când să închidă robinetul. Una e să încerci să-l ajuţi pe Constantin de la Agricultură cu nişte ploaie, conform rugăciunilor, alta să bagi sudul ţării în piscină.
2. Numai Cel de Sus a rupt USL-ul, el i-a băgat în cap lui Crin Antonescu faptul că e mai curat sufleteşte decât premierul Viorel. Rămâne de văzut dacă tot El sau Marele Licurici va stabili şi noul preşedinte al României.
3. Dacă Doamne-Doamne i-ar fi dat mai multă putere de muncă şi imaginaţie, soţul Dacianei Sârbu n-ar mai fi fost nevoit să umble cu copy-paste pe teza de doctorat. De aici, se înţelege, un mega-scandal în minus. Deci, ptiu, ptiu, Bre!
4. Categoric, Bossul Universului este băsist. Ultrabăsist. N-a apărut niciodată la Antena 3, deci e cu marinarul. Nu l-a atacat niciodată pe Traian, deci e cu B1 TV, cu Andreea Pora şi cu Robert Turcescu. N-a râs niciodată de agramatismul feroce al Elenei Băsescu, aşadar ştim că ţine cu ursul.

Citit 764 ori Ultima modificare Marți, 03 Iunie 2014 15:08

1 comentariu

  • postat de Ion Cetateanu Miercuri, 04 Iunie 2014 06:15 5.13.196.*** Link la comentariu
    2
    1

    Nici Dumnezeu nu mai tine cu romanii fiindca le-a luat mintile votand asemenea conducatori .Am inteles ca prima data a fost duminica orbului si l-au votat pe anticristul comunist si recent a fost tot duminica orbului ,dar intre duminicile astea chioare /de chiorat de ce oare nu s-au desteptat.Basescu mai are putin si pleaca de la Cotoceni ,Ponta , Zgonea ,Tariceanu ,parlamentul si guvernul cand pleaca , nu ar fi cazul sa le dam un branci ? Tin o evidenta comparativa pe luni , in ultimii 7 ani , a costurilor si preturilor versus venituri ( pensia ) si am constata ca era mult mai bine in perioada 2008-2011 ( atunci cand s-au abuzat pensiile si salariile ,cum zice actuala putere ) decat in perioada iunie 2012 -iunie 2014 ,perioada in care deficitul venit-cheltuieri a crescut cu 15-20% ,concretizat in reducerea achizitiilor de alimente si medicamente ( alte bunuri nu mai cumpar de mult ) si indatorarea de la o luna la alta . Concluzie ,ei spun ca ne dau dar de fapt ne iau si bonus ne mint cu nerusinare.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.