Dumnezeu este băsist

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Întrebat dacă se teme de Antonescu şi Iohannis, poate cele mai contondente nume ale Opoziţiei, premierul Viorel a băgat-o ca la ţară, p-aia cu Jupânul Suprem: „Mie mi-e frică doar de Dumnezeu.” Adică de Ion Iliescu... Păi, n-are cum să se înscrie în anturajul Demiurgului, îi e dator cu măcar câteva explicaţii, dacă nu şi cu nişte reforme de ordin comportamental.

* Ehei, dragii moşului, când veţi mai întâlni indivizi doldora de tupeu care vor abuza de această placă - „Mi-e frică de Dumnezeu” - să ştiţi că, de fapt, gagiul l-ar suspenda până şi pe Creator sau măcar ar încerca să-l tragă într-un pact de coabitare. Parcă-l şi văd pe Viorel ignorându-l pe Sfântul Petru, atunci când se va duce val-vârtej în biroul Atotputernicului. Din păcate, nu i-ar fi greu premierului să-l denigreze pe Dumnezeu. Iată ce i-ar putea pune în cârcă, iertată-mi fie tentativa de blasfemie:

1. Dumnezeu e singurul vinovat de ultimele inundaţii, n-a ştiut când să închidă robinetul. Una e să încerci să-l ajuţi pe Constantin de la Agricultură cu nişte ploaie, conform rugăciunilor, alta să bagi sudul ţării în piscină.

2. Numai Cel de Sus a rupt USL-ul, el i-a băgat în cap lui Crin Antonescu faptul că e mai curat sufleteşte decât premierul Viorel. Rămâne de văzut dacă tot El sau Marele Licurici va stabili şi noul preşedinte al României.

3. Dacă Doamne-Doamne i-ar fi dat mai multă putere de muncă şi imaginaţie, soţul Dacianei Sârbu n-ar mai fi fost nevoit să umble cu copy-paste pe teza de doctorat. De aici, se înţelege, un mega-scandal în minus. Deci, ptiu, ptiu, Bre!

4. Categoric, Bossul Universului este băsist. Ultrabăsist. N-a apărut niciodată la Antena 3, deci e cu marinarul. Nu l-a atacat niciodată pe Traian, deci e cu B1 TV, cu Andreea Pora şi cu Robert Turcescu. N-a râs niciodată de agramatismul feroce al Elenei Băsescu, aşadar ştim că ţine cu ursul.

Citit 1056 ori Ultima modificare Marți, 03 Iunie 2014 15:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.