Memoriile unui Ghişe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Continuare din ediţia de ieri. Obama este şi el băsist. Altfel nu s-ar fi găsit cu însuşi preşedintele României la Varşovia. Ca să nu mai zic că din capitala Poloniei până în Băneasa, la studioul Antenei 3, n-ar fi făcut decât o oră şi ceva cu avionul. Deci e băsist.

* Un bătrân de 80 de ani a fost uitat încuiat într-o primărie din judeţul Bacău. Caz excepţional, recunosc, dar mai rar găseşti o situaţie ca în municipiul Galaţi. O entitate similară (corespunde perfect portretului-robot) a fost uitată 12 ani în sediul municipalităţii.

* Senatul a adoptat tacit legea pornografiei care prevede introducerea unei accize „pe plăcere”. Nu ştiu de unde au scos asta cu plăcerea, parlamentarii nu-şi pun problema necesităţii în cazul multor cetăţeni cu drept de vot? Deşi nu era cazul să adaug, legea a fost adoptată cu mâna dreaptă.

* Ioan Ghişe, un braşovean căzut de pe masivul Tâmpa, se visează prezidenţiabilul dreptei la alegerile din toamnă. Da, chiar el, cel care prin 2008 dorea să oblige televiziunile şi posturile de radio să difuzeze un număr egal de ştiri pozitive şi negative. Omul e liberal până-n punctele roşii ale cravatei, n-ar scoate nici măcar 2 la sută într-un scrutin normal la cap. Altfel, gospodarul din buricul patriei are poveşti kilometrice, deapănă cursiv nişte memorii...

* România a mai pierdut un milionar în euro, pe Ilie Vonica de la Sibiu. În ignoranţa mea - citesc foarte rar „almanahele” Forbes - nu aflasem de domnia sa până când ne-a lăsat în inferioritate numerică. Cu soţia anchetată puţin, bietul bogătaş a plecat după Erbaşu şi ceilalţi (pour les connaisseurs). Tot mai bine-i să fii putred de avut şi să nu te sinucizi.

* Vicele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, şi-a pus comunitatea gay în spate. În cap, de fapt. Pesedistul cu pedigree a aruncat la coşul de gunoi steagul curcubeului, simbol internaţional al minorităţilor sexuale. Flamura îi fusese oferită de Remus Cernea, această Conchita Wurst de pe la noi, pe parte politică. Hrebe, te-a mâncat în cucurigu. Sunt curios să văd cine te va scărpina.

Citit 1074 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iunie 2014 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.