Cel fără de chip şi mascaţii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pe bune, ascensiunea Simonei Halep în acel sport care la români nu poate fi de succes (n-ai voie să spargi seminţe în tribune, nu tu o huiduială de bine, o sudalmă pe bază de m, p şi alte consoane protuberante) poate fi considerată ditamai diversiunea. V-am mai spus, sufăr de boli incurabile - bate Simona câte o fătucă pe la turneele pământului, hop se entuziasmează nemâncatul de rând. Ajunge Halep în finală, gata, se pot organiza alegeri libere cu câştigătorul dinainte stabilit.

* Pentru unica cititoare căreia i-a fost extirpat simţul umorului, precizare: am vrut să par glumeţ, doamnă, cum să mă gândesc că draga noastră constănţeancă e mână în mână cu premierul Viorel? Deci, a fost glumă. Da, o glumă proastă. Succes, Simona!

* Ieri, pe la prânz, miliardarul fără chip Dan Grigore Adamescu, patron şi peste clubul de fotbal Oţelul, a fost adus cu mascaţii la DNA. Abia acum, abia în acest context, mi-am dat seama de ce este poreclit „cel fără de chip”... Pentru că-i plac mascaţii.

* Habar n-am dacă mărinimosul Grigore va avea probleme, dacă va ajunge lângă Bombonel sau Gigi, ideea este că afacerea Oţelul pare sortită eşecului. Mâna dreaptă a lui Adamescu, Ciofoaia, a fost în Galaţi zilele trecute pentru a încerca să mai caseze câteva subiecte incomode. Printre altele, individul a fost întrebat dacă le va achita jucătorilor drepturile salariale restante (e vorba de aproape cinci lefuri uitate de vreme). Ce credeţi că a răspuns fostul poliţist „pe parte economică”? „Nu există nicio posibilitate de a nu plăti aceste salarii până când va începe campionatul următor.” Carevasăzică, profesionistul lui Grigore nu este interesat neapărat să facă plăţi, ci să caute un pârleaz. Din păcate, dacă este să-l credem pe Ciofoaia, sistemul i-a dat eroare omului - numai gard, gard viu, bare de oţel, porţi de beton şi nicio breşă. S-o credeţi voi că are meserie uşoară.

* Bărbatul care-i furase taragotul lui Dumitru Fărcaş s-a predat. El măritase instrumentul muzical pe numai 100 de lei. I-aş dori să doinească din fluierul propriului picior până la adânci bătrâneţi.

Citit 859 ori Ultima modificare Joi, 05 Iunie 2014 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.