Somalezul de la Master Chef

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Copiii din România sunt săracii Europei, însă împart primul loc al topului ruşinii cu odraslele bulgarilor. Deşi nu înţeleg de ce trebuie să fie ruşinoasă postura de nevoiaş... Partidele politice din ţara carpato-danubiano-pontică cultivă mizeria financiară, iar unul dintre ele s-a folosit timp de câteva mandate de sintagma „Sărac şi cinstit”, fi-i-ar marketingul de cap să-i fie.

* Într-un stat care idolatrizează finalele pierdute - vezi cazul simpaticei Simona Halep - există şi sportive care pun mâna pe medalia de aur, dar pe care nu le arată mai nimeni la televizor. Alde Gâdea, CTP şi Turcescu au brusc altele pe cap când echipa feminină de spadă împunge aurul european - îşi aduc aminte de micile jocuri de putere şi de blaturile din opoziţie. Dacă „Simona a învins!”, aşa cum titra cu litere varanice Antena 3, spadasinele n-au făcut nicio Brânză. Să mă ierţi, Ana Maria, pentru această împietate!

* Fostul deputat Nati Meir a fost condamnat definitiv la şapte ani de închisoare pentru înşelăciune - omul promitea locuri de muncă în Israel, însă nu prea se ţinea de cuvânt. Măcar îşi dorea acest lucru, haideţi să nu fim oameni răi până la capăt.

* Mondialul de fotbal din Brazilia a început cu un mare furt. Globalizarea a făcut ca un arbitru japonez să fie delegat la jocul de deschidere, Brazilia-Croaţia. Oricât de avansată ar fi din punct de vedere tehnologic, Ţara Soarelui Răsare îşi bate capul cu alte probleme, şi nu cu ofsaidul sau cornerul. Taman din acest motiv, bietul Tanaka (sau cum l-o chema) şi-a pierdut şi mama GPS-ului pe teren, favorizând vădit formaţia organizatoare. În România, imediat după meci, ar fi fost făcut terorist de către Borcea, Porumboiu şi Becali, oricare dintre ei. Nu, chiar nu poţi aduce în juriul Master Chef un somalez.

* Tot despre sportul făcut rege în absenţa norodului. Clubul Oţelul ar urma să fie preluat de nişte investitori străini. De o mână de străini de fotbal fusese cumpărat în 2012, acum se pare că vor veni vorbitori de limbi de circulaţie internaţională. Până atunci, managementul va fi rezolvat de o firmă australiană. Diavolul tazmanian se mută în Ţiglina III.

Citit 766 ori Ultima modificare Vineri, 13 Iunie 2014 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.