Marinarule, vezi că ăsta şi fumează!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Frumoasă premieră, să auzi un marinar dând vina pe anturajul fratelui său... Cum să vină unul din larg, fie el şi bădia, şi să te ia la şuturi că te-ai apucat de fumat? E o comedie competentă, am putea strânge câteva premii cu ea, dar ca să ieşim pe locul întâi ar mai fi nevoie de nişte lacrimi ca-n „Dragă Stolo”. Astea de joi seară sunt la cota de avarie, nu inundă niciun sufleţel.

* Am îmbătrânit, aveam alte aşteptări de la preşedintele României, îmi doream să aud altceva la discursul de anatemizare a lui Mircea Băsescu. Ţara s-ar fi simţit cu adevărat protejată doar dacă Traian ar fi expus următoarea chestiune: „Între consolidarea justiţiei şi reflexul de a-mi apăra fratele, o aleg pe Elena Udrea”.

* Ajungem cu discuţia şi la renumele lui Sandu Anghel, băiatul corpolent şi puţin bronzat pentru care ditamai fratele preşedintelui unui stat european intră la pârnaie. Sau ar putea accede acolo, momentan pupă arestul. Ce i-o fi venit să-şi zică Bercea Mondial, nene? E o poreclă contraproductivă, din cauza ei se poate autosesiza ONU, însă nici cu NATO nu mi-e ruşine. La ce găinării face – căci, să nu-mi spuneţi că şi ăsta a privatizat întreprinderi, că nu vă cred – îşi putea spune liniştit Bercea Balcanic. Or Euro-Asiaticul. Poate chiar Bercea African, i s-ar fi potrivit de minune...

* Cum ar fi, de pildă, ca Dragnea, Nica şi Vanghelie să-şi ia nume de alint folosindu-se de calapodul lansat la apă de Bercea? Ar suna cam aşa: Liviu Underground, Dan Comunicaţii şi Marian Economat. 

* OK, îl avem şi pe Videanu într-un colţ şi ar putea funcţiona ca Adriean Bordură. Tot un fel de neam de traistă.

* Interesant este faptul că justiţia românească e independentă şi nu face jocurile nimănui, nu acţionează la butoane roşii şi nu crede în horoscop. Că Mircea Băsescu s-a ales cu brăţări la o zi de la difuzarea unei înregistrări compromiţătoare pe Antena 3, e o coincidenţă de cinci stele. Domnule Gâdea, cum e asta? Dacă sigla era de la B1 TV şi implicat ar fi fost fratele lui Voiculescu sau sora lui Ponta, câte spume aţi fi făcut?

Citit 1312 ori Ultima modificare Vineri, 20 Iunie 2014 13:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.