Bercea, Mondialu’ românilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pe bune, are prostul de Cioacă faţă de ucigaş, profil de autor al crimei perfecte? Să fim serioşi, dar cineva trebuia s-o păţească într-un scandal din care mai nimeni n-a înţeles nimic. Poate că Elodia nici n-a existat, dar în anul în care Dan Diaconescu, prezidenţiabilul doborât de carii, face cărţile în politică, era imposibil să mai lăsăm acest dosar la discreţia muştelor. Prin urmare, fostul poliţist a fost condamnat la 15 ani cu executare. Cum să nu se prăpădească Rîmaru de râs, pe lumea ailaltă?

* Fratele lui Băsescu a fost înregistrat în timp ce negocia pentru eliberarea lui Bercea Mondial, adevăratul Mondial al românilor. Mircea lui Băse solicita 250.000 de euro, o sumă consistentă şi profund pătată. Apelez şi eu la vorba populară - justiţia să-şi facă treaba, maică! - însă mă tem că, potrivit cutumelor, frăţiorul marinarului ar fi trebuit să ajungă preventiv pe lângă alde Adamescu şi cine s-o mai afla în arest. Poate că-l mai lasă ca să vadă Mondialul de la ei până la capăt.

* Ponta îşi fracturează toracele cu o bucată de cărămidă - zice că Băsescu Traian ar trebui să-şi dea demisia din cauza nenorocirii în care este implicat Mircea. Da şi ba. Dar dacă ar renunţa la scaun, nici pe premierul Viorel nu l-aş mai vedea la Palatul Victoria. Păi, ce facem, uităm că avem şi noi cel puţin o bâzâitoare pe căciulă? Plagiatul, bre, asta dacă nu dorim să ne arate intelectualii cu degetul...

* Ieri a picat cea mai frecventată reţea de socializare. În cele câteva minute de absenţă a Facebookului, iubitorii de muncă din ţară (cei din lumea largă nu mă interesează) s-au panicat. Plana pericolul de a ieşi în parcuri, de a socializa pe bune, nu virtual. Un ditamai bu-hu-hu, trebuie să recunoaşteţi.

* Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a accidentat la un turneu oarecare din Olanda, iar susţinătorii săi apăruţi peste noapte s-au îngrijorat, chiar dacă le pasă de constănţeancă aşa cum nu mai pot eu de dorul Monicăi Tatoiu. Staţi liniştiţi, chinuiţilor! Halep s-a accidentat puţin, exact cât îi trebuia ca să fenteze competiţia curentă. Săptămâna viitoare începe Wimbledonul, deci îi trebuie şi ei odihnă.

Citit 939 ori Ultima modificare Joi, 19 Iunie 2014 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.