Premier de Vacanţa Mare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Baza românească din Kandahar (Afganistan) a fost atacată ieri cu rachete, iar premierul Viorel, aflat în vizită la militarii noştri, a intrat de urgenţă într-un buncăr, alături de alţi civili. Care credeţi că a fost prima declaraţie a prim-ministrului după incident? A respectat cutumele, dar i-a ieşit ditamai vulturul din cavitatea bucală: „Am crezut că este o glumă!” Hm, acesta-i marele păcat al Micului Titulescu – tratează cam totul în regim de băşcălie, nimic nu i se pare serios, mereu se crede la „Camera ascunsă”. Probabil că, dimineaţa, după ce urmăreşte „Doctoriţa Pluşica”, alături de fiica sa (Vio însuşi a dezvăluit acest tabiet), trece la chestiuni ceva mai grele: faze tari, pe Youtube.    

* Oare la ce se aştepta Ponta în Afganistan? Să apară Doru Octavian Dumitru după corturi, să-i zărească pe triştii de la Vacanţa Mare într-un tanc, guiţând snoave de adormit inteligenţa, sau pe Duicu de la Mehedinţi cu un dans din buric ca Shakira? Cârlane, aşa cum te-a gratulat Nea Nelu, trezeşte-te, nene, că dacă nu se face linişte în zonă, o să avem de tras rău de tot! Pe front nu se face stand-up comedy, de asta ne-au murit nevinovaţi atâţia militari. Iar ei nu se aşteptau la pontuţe, chiar au mers acolo convinşi că orice secundă le poate confisca viaţa.

* Asta-i principala problemă a românului, mai ales a politicianului din spaţiul carpato-danubiano-Ponta: e competent, dar îl omoară „Unda veselă”.

* La intrarea pe site-urile de ştiri din România, sunt întâmpinat în ultima vreme de o reclamă nevrotică – „Dermatologii nu o suportă”, ăsta e titlul care însoţeşte o ipostază vintage cu o doamnă care-i face concurenţă neloială soarelui. Cu alte cuvinte, ni se inoculează faptul că esteticienii îşi rup halatul de ciudă... Aia ar avea 79 de ani, dar arată ca una de 24. Medicii sunt de înţeles, mai ales că la mijloc trebuie să fie un truc al Photoshop-ului, dar ce spun infirmierele sau liftierele de la Judeţean? Pe dumnealor nu le intervievăm ca lumea? Dăm informaţia seacă, unde ne trezim?

Citit 1119 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iunie 2014 20:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.