Datul cu părerea, sport naţional

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vizitele lui Dan Voiculescu la Poliţie au devenit o rutină din care televiziunile de scandal (cele mai multe îşi spun canal de ştiri, dar aşa şi eu pot să cred că sunt Batman sau Spiderman de la Judeţ) se hrănesc cu nesaţ. Au, n-au subiecte, îşi trimit amărâţii de reporteraşi la faţa locului ca să întindă nişte gâturi de macara înspre conu’ Felix. Ieri dimineaţă, în timp ce-mi suflecam cafeaua, l-am văzut pe domnul profesor evoluând tacticos la absolut orice întrebare, pentru ca apoi să schimbe subtil subiectul. Omul îşi dădea brusc cu părerea despre economie şi cutremure, despre bugetul de la Educaţie şi nu mai avea mult până când făcea predicţii despre finala Mondialului dintre Germania şi Argentina. Mă aştept ca azi să apară şi, ştiind că este în direct la toată lumea, să dea un anunţ de genul „vând bicicletă, aştept variante, nu răspund la bip-uri, domnişoară”.

* Mircea Băsescu, alt personaj aflat în relaţii neprietenoase cu justiţia, ar putea prelua modelul lui Voiculescu, dar asta numai după ce va ieşi (dacă se va mai întâmpla acest lucru până la sentinţa finală) din arest. Să vorbească despre volei masculin, rachete nucleare şi farmaceutică. Domnul Bercea Mondial, alt element demn de luat în seamă, ar avea capacitatea de a comenta pe marginea distanţei care separă România de spaţiul Schengen, împerecherea viermilor de mătase şi de ce algoritmul lui Euclid este metoda de calcul al celui mai mare divizor comun.

* Se aude că luni dimineaţă, zi de vizită la sediul Poliţiei Judeţului Ilfov, domnul Dan Voiculescu va avea voie să întârzie o oră-două. Toată lumea se va uita duminică seară la meci, la finala Campionatului Mondial din Brazilia, deci nu putem fi haini şi să-l obligăm pe Varan să ajungă la cântatul cocoşilor în faţa organelor. Chiar dacă Felix va evita să urmărească circul din America de Sud... La acea oră fi-va „Sinteza Zilei” în reluare.

* Apropo de circ. La alegerile prezidenţiale din toamnă va candida şi Vadim Tudor. E cea mai bună veste politică din 2014. Ne vom distra. Pe banii noştri, dar ne vom distra.

Citit 852 ori Ultima modificare Joi, 10 Iulie 2014 18:56

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de craciun
  Vineri, 11 Iulie 2014 06:02
  188.25.9.***
  Se trateaza la modul"mistocaresc" situatia turnatorului la SECU.....insa realitatea e crunta : Am ajuns ca, o tara care a intrat in NTO,in UE si toate celelalte,asa cum e tara noastra, sa fie ultimul bastion din
  Europa a securitatii comuniste..... Si nu oricum,ci sustinut din toate punctele de vedere la cel mai inalt for al conducerii tarii.Acest lucru spune totul despre noi,De aceea suntem unde suntem,cu sanse mici de a intra in randul lumii.Daca bastionul securistic conduce din multe puncte de vedere tara,daca acesta e si de multe puncte de veder o tribuna a ...tribunilor din fruntea tarii...ce sa mai zic ?Eu as merge si mai departe sa spun ca noi,ca liota am dorit acest lucru.Cel putin asa rezulta din alegeri !
  Si atunci ce sa mai spun,ce soarta sa avem in viitor ?
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.