Despre proşti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Proştii revoltaţi sunt adorabili. Cugetarea nu-mi aparţine, am găsit-o ieri pe cea mai utilizată reţea de îndobitocire (ce rost are să-i mai fac şi eu reclamă?). Unul dintre cei mai cunoscuţi blogări din România, Zoso, a făcut captură după o postare pe acelaşi portal - un oarecare, ca să râdă de dobitoci, a urcat o fotografie cu Steven Spielberg zâmbind în faţa unui dinozaur rămas fără zile. Imaginea era credibilă, aşadar softurile de photoshopare îşi fac cu responsabilitate treaba. Dar ce credeţi că au comentat aşa-zişii iubitori de animale, mulţi dintre ei rămaşi fără cea mai mică urmă de raţiune? L-au luat la rost pe Spielberg, făcându-l omletă (ne pricepem să suduim, dar să-i vedeţi pe vorbitorii de engleză ce pot inventa), cu toate că niciun regizor de pe faţa pământului n-a fost contemporanul creaturilor din Jurassic Park. Ce mai contează? Steven este un nenorocit, un criminal şi aşa mai departe. E trist, dar adevărat - proştii revoltaţi sunt adorabili. Nu şi când vine ziua de votare.

* Kelemen Hunor a demisionat din Guvern, dar UDMR-ul rămâne la ciolan. De fapt, de ce ne facem atâtea griji? În munţi, tot Iliescu e preşedintele României...

* Traian Băsescu afirmă cu mânie că toate clanurile de romi au protecţie politică. Taman primul om în stat confirmă această teorie, de ca şi cum am fi uitat că fratele său este puţin la arest pentru că încerca să se facă scut (cel puţin aceasta este acuza oficială) în faţa primejdiilor Mondiale. Sau Mondialului. În România, noţiunea de interlop este la fel de comună ca aceea de nou-născut. Poate şi din acest motiv, băieţii din politică se grăbesc să spună - hai să-l botezăm şi pe interlopul ăsta cu un loc în Consiliu, doar a băgat destui bani în campanie.

* Cântăreţul Gheorghe Gheorghiu apare din greşeală într-un calendar al celor mai fioroşi dictatori ai omenirii, alături de Hitler, Stalin, Gaddafi şi Saddam Hussein. Publicaţia a apărut în Kenya, acolo unde diferenţa dintre Gheorghiu-netunsul şi Gheorghiu-Dej este evidentă. Dar în favoarea lui Dej. Cum să ai atâta păr şi să nu fii dictator? Cam asta şi-au zis africanii.

Citit 891 ori Ultima modificare Vineri, 11 Iulie 2014 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.