Vrem şi taxa pe aer

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mulţumim partidului iubit, de fapt marelui conducător că a retras proiectul noului Cod Fiscal... Ni se pregăteau nişte taxe dodoloaţe, însă n-am scăpat de ele, avem de a face doar cu o mică amânare. Cum să propui aşa ceva cu câteva luni înainte de prezidenţiale? Vai, ce mă speriasem, Viorele, eram cât pe ce să cred că faci blat cu mult prea fragmentata dreaptă!

* Udrea se ceartă de zor cu MRU, am speculat şi zilele trecute acest meci de Divizia Ţ, iar caravana trece nestingherită. Iohannis este şi nu prea, Antonescu îşi aduce aminte că i-a rămas un as în mânecă. Revin la disputa Elena - Răzvan... E un strop de transpiraţie într-un ocean de manipulare, e ca tradiţionala bătaie cu bâte de la Ruginoasa în faţa revoltei din Ucraina.

* S-a dus şi Emil Bobu. Mulţi (e vorba despre ăia care pun botul la găleţi şi mici electorali) îl vor confunda cu Emil Boc, însă fostul demnitar din epoca Ceauşescu chiar a avut o anumită detentă. S-a dovedit a fi eficient în aparatul de spălat creiere, deşi propria-i materie cenuşie nu-l califica atât de departe. A fost sluga numărul 1 a lui Nea Nicu, ins de la care presa post-decembristă n-a reuşit să smulgă niciun cuvânt. Se zice că refuza cu obstinaţie să dea interviuri. Săracul avea doar cinci cuvinte în vocabular, ce naiba să le povestească reporterilor? Dumnezeu să-l certe!

* Cel mai mare aeroport internaţional din Venezuela, Maiquetia din Caracas, a introdus o taxă de 127 de bolivari (20 de dolari) pentru dreptul de a inhala aer curat. Viorele, din ianuarie încolo ai putea copia această ispravă. Doar taxă pe aer n-am mai plătit, în rest le avem pe toate.

* Două trasee din Parcul Naţional Retezat au fost închise din cauza a sute de oi moarte. Să nu-mi spuneţi că bietele animale se pregăteau de transhumanţa pe stil nou propusă de acel deputat erudit care i-ar permite mamei mielului să se plimbe pe unde-i doreşte lâna, doar ca să atragă turiştii...

Citit 932 ori Ultima modificare Duminică, 13 Iulie 2014 14:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.