MTO. Vin vremuri grele

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Rubrică de meteo financiar. Sau MTO financiar, că engleza lui Băsescu e frumoasă doar dacă o comparăm cu retorica Andreei Pora. Nu mai aveam subiecte şi, brusc, a apărut faza de la Cotroceni, acea ipostază cu cei doi chiulangii prinşi de profesorul de atelier cu situaţia neîncheiată. Individul echipat în salopete comportamentale i-a întrebat ce-i ăla şubler, iar elevii-problemă au dat vina pe Gigel, cum că el a lăsat geamul deschis pe timp de furtună. Cam aici se află România - deviza este să fie unul mai prost decât tine şi, eventual, să-ţi facă umbră.

* Antena 3, această televiziune de la Phenian, va spune că, de fapt, ministresa de la Finanţe era însuşi Traian Băsescu. Şi că MTO-ul l-a încurcat pe Emil Boc, nu pe Ioana Petrescu şi pe acel domn înalt, baschetbalist, de lângă ea...

* Ideea e că vin vremuri grele de tot. Orice aţi spune, Viorel are mari carenţe, nu numai educaţionale, or prostia la putere şi-a găsit sfârşitul undeva, pe la Târgovişte. Iar ignoranţa dublată de insolenţă... Doamne, ce dezastru! De ce l-a mâncat în cont pe prim-ministru să iasă iarăşi în faţa presei cu sofisme, să dea din casă că Băsescu a fost mitocan (sau cum i-o fi zis) în relaţia cu Petreasca, deşi singurul risc de bădărănie s-a consumat pe marginea subiectului Harvard? Ponta afişase morga masculului care vine de la femei, lăudându-se că le-a făcut praf, că le-a impresionat până la sughiţuri, dar un anumit produs textil îi rămăsese apretat. Nici măcar o cută.

* Voi alege întotdeauna grosolănia în detrimentul neghiobiei, sunt sătul până peste cap de revoluţia bunului-simţ. Mai ţii minte, Crine, că promovai puritatea comportamentală? Dar matale, Viorele, când spuneai că ţara se poate conduce şi în tihnă, fără scandal? Suna bine în teorie, însă voi v-aţi luat mereu notiţe la cuvântările marinarului, aveţi postere acasă cu Băse, sunteţi cei mai mari fani ai lui, dar nişte admiratori care la un moment dat trebuie să-şi întreacă maestrul. Vă iubiţi ca la MTO, mă!

Citit 940 ori Ultima modificare Marți, 15 Iulie 2014 17:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.