Suleymane, întoarce-te!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doamnele se pot linişti, tocmai s-a încheiat Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Telenovelele, Suleyman şi Măruţă se pot reîntoarce în casele românilor. Deşi, la cât de prost a fost nivelul acestei izmeneli fotbalistice, zice-se că româncele nu prea au fost tulburate de Messi şi Ronaldo. Tot Magnificul a învins.

* Messi, celebrul argentinian asemuit lui Maradona (Jorge Luis Borges e aproape necunoscut pe lângă aceşti oameni de cultură), n-a făcut nicio brânză în fazele superioare ale întrecerii din America de Sud, dar a primit Balonul de Aur al competiţiei. Adică a câştigat marketingul. Tânărul de 27 de ani nu mai joacă mare lucru de aproape un an de zile, a vomitat de vreo patru ori pe teren în ultimele luni, face reclamă la nişte chips-uri şi, orice s-ar întâmpla, tot Messi îl cheamă. Eu zic că din cauza chips-urilor nu mai face faţă în iarbă, vorba aia, e ditai profesionistul. Undeva, pe palier, vedeta fotbalistică o are ca vecină pe Nadia Comăneci, care promovează margarină de cea mai bună calitate. Cum ar fi, de pildă, ca Patriarhul Daniel - păstrând un nivel ridicat al bizarului - să facă reclamă unei maşini de lux? Oops, am impresia că am văzut eu ceva...

* Televiziunea de stat din Coreea de Nord anunţă că naţionala ţării cu capitala la Phenian a ajuns în finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, fără ca alde Kim cu creieraşul făcut terci să se fi calificat la acest turneu. Mai mult, telejurnalul de la ei a prezentat şi imagini, nişte scoruri (exemplu, 7-0 cu Japonia şi 4-0 cu Statele Unite ale Americii), dar şi adversarul din ultimul act - Portugalia. Cel mai probabil, finala încă se joacă. Vorba unui amic, bieţii nenorociţi vor afla că, după finală, vor urma grupele preliminare.

* Mircea Băsescu a fost trimis în judecată. E o ştire de nişă, deoarece toată lumea se întreabă ce căuta, totuşi, fratele preşedintelui în arest, dacă nu era trimis undeva, judecat cumva. Sau poate că procurorii abia acum şi-au dat seama că inculpatul chiar nu e Cornel Palade, aşa cum s-a crezut iniţial.

Citit 837 ori Ultima modificare Luni, 14 Iulie 2014 16:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.