Vitamina K pentru politicieni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Potrivit unui studiu recent, românii mănâncă tot mai puţină carne. Normal, nu-şi permit bugetul politicienilor din aceeaşi ţară care îşi menţin silueta pe baza vitaminei K.

* Liviu Dragnea, artizanul prezenţelor record la urne, a ratat vacanţa şcolară. Absorbit de coduri portocalii, de inundaţii, vicele lui Ponta le-a transmis prefecţilor să aibă grijă şi să anunţe dacă este cazul ca şcolile să fie închise în prima zi a săptămânii din care am devorat deja o zi. Omul uitase că instituţiile de modelat creiere sunt puţin legate de gard, idealul colegului de partid Vanghelie. Dacă şi-ar fi forţat muşchiul de nord-coreean, Livişor ar fi decretat revenirea urgentă din vacanţă. Păi, ce, numai politicienii să muncească?

* Predoiu şi cum l-o mai chema - un potenţial candidat al celei mai noi structuri de opoziţie - promite ca până la sfârşitul lunii august să stea foarte bine în sondaje. Gura păcătosului... Parcă-l văd la discuţii cu institutele de sondare în masă: Bre, e bine 80 la sută? Cum, 87? Bine, aşa va ieşi, dar face cam atât.

* Ar putea creşte contribuţia la sănătate, se anunţă pe surse. Ironia sorţii face ca tocmai contribuţia ministerului de resort la sănătate să fie insignifiantă.

* Salut cu maximă admiraţie gestul avocatului din oficiu desemnat să-l apere pe fostul ofiţer de contrainformaţii arestat preventiv pentru că ar fi abuzat sexual opt copii. Avocatul - regret că nu i-am identificat numele - a refuzat această însărcinare, motivând că acuzatul este „un monstru”. Exemplul ar trebui urmat, există alţi nenumăraţi ticăloşi care nu merită scut în faţa instanţei.

* Bianca Drăguşanu, vedetă de desene pentru adulţi, a fost operată la picior, punând pe jar toate emisiunile de profil. Gospodinele-moderator şi-au pus sarmale-n păr ca să se minuneze în faţa camerelor de luat vederi, iar maneliştii plătiţi pentru acelaşi job au trimis carul de reportaj lângă salonul prinţesei de cauciuc. Între timp, n-am glumit, creşte contribuţia la sănătate. Contribuţia mea, a ta...

Citit 679 ori Ultima modificare Luni, 28 Iulie 2014 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.