Ebolo, ai chef de complicaţii?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Împăratul Roşu, aşa cum este supranumit în judeţul vecin Bunea-Stancu, a ajuns pe mâna DNA-ului. Niciodată n-aş fi crezut ca un om de cultură de talia preşedintelui Consiliului Judeţean de peste dig să aibă asemenea probleme... Sper să fie o neînţelegere, un moment demn de camera ascunsă, un om care a ameninţat o jurnalistă că-i dă un picior în cap nu poate să fie implicat într-un dosar de corupţie. Cel mult într-o lansare de carte.

* O bună prietenă mi-a adus aminte de o declaraţie recentă a lui Bunea-Stancu, ceva de genul, bă, dacă voi avea probleme cu DNA-ul, o să vă trag pe toţi după mine. Aoleu, va începe hora? Abia aştept, trebuie să-mi iau pufuleţi şi bere. Duicu e deja acolo, cine ştie ce substantive proprii vor mai apărea pe listă?

* Ebola ar fi ajuns pe continentul european. Şi eu, naivul, credeam că virusul ăsta va fi complexat de tehnologie, poluare şi aşa mai departe... Şi de E-urile alimentare. Ebolo, fă, aveai chef de nişte complicaţii? Poate iei salmonella de pe la noi.

* Viorel a distrus pactul de coabitare cu Traian. Au redevenit Ponta şi Băsescu sau poate că aşa erau dintotdeauna. Eu, pasionat de vocale şi consoane, nu i-aş fi zis niciodată pact, ci păcat de coabitare. Ei să fie sănătoşi!

* Ieri a fost ziua frumoasei actriţe sud-africane Charlize Theron, însă mă roade o dilemă - de ce a trebuit ca distinsa parteneră a lui Sean Penn să se nască în aceeaşi zi cu Guzganul Rozaliu, alias Hrebenciuc? E putred şi Hollywoodul, vă jur.

* Dacă mergeţi pe litoralul românesc, e bine să ştiţi: hoţii s-au specializat atât de tare încât fură din maşini în fix 30 de secunde. Dacă îşi fac treaba în 29 de secunde, am înţeles că lasă un bilet prin care îşi cer scuze.

* Politicienii îi invidiază pe ticăloşi că pun mâna într-un timp atât de scurt. Lor, ceva mai rigizi în mişcare, le trebuie mandate întregi ca să-şi ducă la capăt planurile.

Citit 764 ori Ultima modificare Joi, 07 August 2014 16:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.