Şi e fără avere...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dan Voiculescu – dom’ profesor, cum îl gratulează supuşii – se plânge că până la venerabila vârstă de 34 de ani a coabitat cu WC-ul în curte, deşi mai bine de 50 la sută din populaţia României este familiarizată cu noţiunea de privată din adâncurile ogrăzii. O frecventează de fiecare dată când bolul alimentar îi dă de lucru tractului gastrointestinal. Ca să-ţi reproşezi că ai trăit cu buda în curte, trebuie să consumi în prealabil bucuria că ai fost proprietarul acelei curţi...  

* Ş-apoi, să nu uităm de vidanja de la Sinteza Zilei, nu e frumos să ne facem că ne joacă memoria feste.

* Mă iertaţi pentru un breaking news modest – Felix şi-a luat zece ani cu executare, iertată-mi fie exprimarea uşor redundantă. Vorba unui prieten, e cel mai frumos 10, e mai bun şi decât nota Nadiei de la Montreal.

* N-am apucat să citesc pe contul lui Mircea Badea despre hotărârile de ieri ale instanţei, bănuiesc că a fost, ca de obicei, politicos, plin de blândeţe.

* Păcat că Voiculescu merge fără niciun ban după gratii, însuşi domnul profesor afirma că n-are niciun pic de avere. Plâng.

* Mi-e milă şi de proful Menci, acel domn care mai avea un pic şi-mi interzicea să am apetit. Timp de opt ani va încerca să pupe chifteluţe de dovlecei, cică sunt pufoşi, sănătoşi.

* Ce poate simţi un om normal la tărtăcuţă în momentul în care primeşte un SMS care sună cam aşa: „Stimate client, vă rugăm efectuaţi plata pentru ID-ul XYZ, deoarece în perioada următoare se vor efectua deconectări”? Mai întâi se duce şi plăteşte, ar putea sufla o persoană binevoitoare din public. Dar dacă soldul fusese stinse cu câteva ore bune înaintea acelui SMS insolent? Nu contează numele prestatorului de servicii, să presupunem că e vorba de un distribuitor de inteligenţă artificială... Şi nu mă interesează că un viciu tehnologic împiedică firma să conştientizeze că-şi lezează clientul. În momentul în care nu mai poţi, ridici mâna şi emigrezi spre insolvenţă.

Citit 910 ori Ultima modificare Vineri, 08 August 2014 16:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.