Lăsata lui Secu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La câteva zile de la încătuşarea domnului profesor, mă întreb cum poate părăsi patologicul acel băiat cu cravată care face emisiuni la Antena 3 în faţa unei măsuţe. Ebola e o nenorocire curabilă, nu şi orizontul fixist, opac al lui Mircea Badea. Celălalt, Gâdea, nu merită atenţie, alintatul este copleşit şi de limba română, darămite de logică, deci joacă într-o divizie inferioară. Revin la Badea şi la veninul împroşcat de cercopitec în caz că împleteşti două-trei cuvinte despre nestematul său patron. Voiculescu şi-a permis cu ani în urmă să guiţe că toţi românii au colaborat cu Securitatea, iar eu ar trebui să-i zic sărut mâna... Pupici, profu’!  

* Ultima declaraţie a lui Voiculescu înainte de sentinţă a făcut carieră. Toată România ştie că el a băut unul-două sau chiar trei pahare de vin alb cu o seară înainte, înfulecând şi nişte varză călită cu cârnaţi olteneşti, deh, doar găteşte excelent doamna din certificatul de căsătorie al lui Felix. A fost un soi de Lăsata Secului după calendarul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Sau Lăsata lui Secu, doar n-o să uităm trecutul glorios al eroului nostru.

* Din tot scandalul condamnării lotului ICA, unde o importantă filă e reprezentată de confiscarea câtorva clădiri aflate în proprietatea Voiculeştilor, am câştigat câteva secvenţe nemaivăzute – Dana Grecu este această Jennifer Lopez a Antenei 3, mă rog, un soi de J-Lo mai de la ţară, mai neglijentă, dacă înţelegeţi pe undeva remarca-mi ticăloasă. Dănuţa, zeloasă, aşa cum prevede fişa postului, s-a plimbat prin sediul Antenelor ca să arate ce va confisca statul, ocazie cu care şi-a dezvăluit întreaga anatomie. La final, madam Grecu ne-a oferit o surpriză: a ieşit în faţa clădirii, unde „românii au ieşit în stradă ca să protesteze faţă de acest abuz”. Mă speriasem, am crezut că va fi o a doua Revoluţie... De fapt, acolo erau trei băbuţe şi doi moşuleţi, unul dintre ei afişând un potenţial de povestit nepoţilor. Era echipat într-un şort de grădină, ţinea un afiş scris cu antebraţul şi zbiera ca apucatul „Noi susţim Antena 3!”. Susţim, nu susţinem, nu e greşeală de redactare. Jos, Băsescu!

Citit 890 ori Ultima modificare Duminică, 10 August 2014 18:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.