Sf. Nicolae Văcăroiu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ieri a fost ziua lui Nea Nicu postdecembristu’. Înainte de 1989 era cizmarul, după ne-am trezit cu petrecăreţul. I s-a dus buhul lui Văcăroiu că le trage la măsea şi, astfel, a devenit un personaj simpatic. Chiar dacă era din gaşca lui Nea Nelu... Ulterior, a intrat într-un con de umbră, se reface la Curtea de Conturi. La mulţi ani! Cu această ocazie, propun ca ziua de 5 decembrie să devină Sf. Nicolae Văcăroiu.

* În dimineaţa acestei zile, românii s-au înghesuit la intrarea în bordei. Acolo îşi ţin ghetele şi speră că a trecut moşul mai mic şi cu buget mai restrâns decât ăla care ne vizitează de Crăciun. Aiurea, nicio brânză n-a lăsat. Oare pentru că e post sau pentru că era vorbit cu Ponta şi l-a sponsorizat în campanie?

* Se vorbeşte an de an despre nuieluşa care ar trebui să vină la cei care n-au fost cuminţi. Exact în noaptea precedentă. Vă daţi seama ce braţ de crengi ar trebui să încaseze Dragnea? Dar Meleşcanu? Era să uit de Corlăţean. Măcar îs nuiele bune, de import. Da, trimise de diaspora.

* Singurii politicieni români care îşi aleg nuielele cu semnătura lui Moş Neculai sunt băieţii de la UDMR. Şi, exact ca-n banc, alea care nu le convin sunt băgate pe foc.

* De fapt, la ce polei a fost în ultimele zile în Galaţi, cred că nu s-au întrunit condiţiile pentru ca ghiujul să sune la interfon. Sau poate că l-au mâncat maidanezii.

* Omul de afaceri Dorin Cocoş ar fi înghiţit zece milioane de euro în deja celebrul caz Bica. Băi nene, vă daţi seama cum au ajuns ăştia miliardari, puteţi să vă controlaţi ficatul gândindu-vă că din banii voştri aţi sponsorizat poşetele Lenuţei Udrea? Da, ştiu, avea şi ea caşcaval, nu depindea de Cocoş - cardurile erau la ea, v-aţi prins. Avea şi doamna lovele, iar pe Dorin l-a luat din dragoste. Aşa şi eu sunt bombardat cu SMS-uri de Monica Bellucci, dar nici măcar nu-i dau atenţie... Mă enervează că în ultimul său film nu şi-a pus poalele-n cap, deşi m-am rugat pe întreaga durată a peliculei. Lasă-mă, Moni, n-auzi? Vezi că scriu ceva pentru ziar...

Citeşte şi: Ţiriac cu fainoşag

Citit 841 ori Ultima modificare Vineri, 05 Decembrie 2014 15:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.