Singur Acasă este aici

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mă întreb dacă recentele arestări din trustul Mediapro, unsprezece la număr, pot fi puse tot pe seama relaţiilor glaciale dintre Băsescu şi televiziunile lui Voiculescu. Adică, poate fi ceva de genul, bă, mai iau şi de la ăia, nu numai de la voi, iar Antena 3 rămâne tot aici... Sau noile capturi fac deja parte din era lui Iohannis?

* Pro TV este aici. Ar fi funny, cum se zice pe Facebook, ca şi fosta moşie a lui Sârbu să apeleze la practicile anteniste, să-i vedem pe Busu, Esca şi Neti Sandu tunând împotriva regimului Klaus, doar pentru că DNA-ul începe să scoată gunoiul de sub preş.

* Rămân pe aceeaşi stradă cu paralela Pro-Antene. Şlagărul hollywoodian "Singur acasă" a bătut iarăşi producţiile televiziunii lui Felix, chiar dacă vorbim despre un film difuzat an de an de principalul canal din Mediapro. Cifrele arată că 2,7 milioane de români au urmărit sâmbătă seară pelicula realizată în anul 1990, carevasăzică maxima lui Ursu de la Antena 3, aceea că Facebook-ul spală creiere, a fost emisă avant la lettre.  

* Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Cu alte cuvinte, avem cod galben, dacă nu chiar portocaliu în zona de sud-est: după cei de la Constanţa şi Brăila, dă cu subsemnatul şi Bigiu din judeţul cârnaţilor de Pleşcoi. Cine se pregăteşte?

* Premierul Ponta a declarat că îşi doreşte să discute cu preşedintele ales aproape orice. Şi că, implicit, va căuta să se apropie de Klaus Iohannis. Suferă de memorie scurtă, altfel nu înţeleg ce urmăreşte: după ce, în discuţiile televizate, s-a purtat cu sasul ca un şmecheraş de cartier, acum îi cere mâna? Pesemne că nesimţirea – fac o referire generală, tratez acest flagel grosso modo – n-a avut niciodată frontiere.

* Marian Căpăţână, individ judecat alături de Mircea Băsescu în dosarul Bercea Mondial, a încălcat condiţiile arestului la domiciliu. Omul a ieşit până la un magazin să-i cumpere un parfum iubitei sale. Iată cum Moş Nicolae l-ar putea trimite înapoi după gratii...

Citit 710 ori Ultima modificare Duminică, 07 Decembrie 2014 14:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.