Sârbu. Dar Ilie, nu Adi!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* De teamă, Elena şi-a angajat badigard. De teama cui?, se întreabă insidios din sală. Aşa e, răspunsul nu poate fi altul. Apăr-o, bă!, se zbiară iarăşi din public. Mai bine schimb cinematograful.

* Aceeaşi Nuţi, mai vocală decât Monica Tatoiu şi Paula Iacob la un loc, declară că n-ar mira-o o eventuală arestare. Nici pe mine nu m-ar mira să-mi placă.

* Băsescu, intrat într-un con de umbră după faptele din 21 decembrie 2014 (parcă atunci a depus jurământul actualul locatar de la Cotroceni), a trimis ieri un e-mail pe adresa ziarului Libertatea, spunând că se abţine de la comentarii cu privire la ultimele evenimente din România. Mă simt foarte bine în mijlocul familiei, a adăugat fostul preşedinte. Mijloc a zis, nu sân, deci se pare că a renunţat la nuanţa deschisă de pe tărtăcuţa lui Nuţi.

* Văzut-am imaginile cu Dorin Cocoş smiorcăindu-se după gratii. Cucurigu, boieri mari, daţi punguţa, prea vă credeţi cămătari! Mai avem şi alte lucruri de descoperit. Abuzurile continuă.

* Serviciile cu ochi albaştri ascultă şi subconştientul plătitorilor de taxe şi impozite. Mă întrebam recent de ce Sârbu nu are probleme cu legea, doar pentru că e socru de prim-ministru? Şi, iată, are, însă cei care îmi urmăresc gândurile n-au nimerit prenumele eroului din poveste. Aşa a ajuns Adrian Sârbu la DNA, nu Ilie, cel împuşcat în omletă de Bombonel, în epoca în care cei doi vânau facoceri aduşi cu forţa în pădurile patriei.

* După reţinerea lui Sârbu, mă aştept să aibă probleme cu legea Nety Sandu şi Busu. Nu ne luaţi şi ultimele bucurii, vă rugăm! Cine o să ne mai citească horoscopul şi datele meteo?

* Într-un hipermarket din Slobozia a fost găsită o grenadă defensivă într-un sac cu cartofi. Nu-i nimic de râs, doar aşa mai putem dinamita colesterolul şi trigliceridele...

* Managerul clubului Dinamo mărturiseşte că ar fi mândru de nevastă-sa dacă l-ar înşela cu portughezul Jose Mourinho, celebru antrenor de fotbal. Cred că şi el şi-ar înşela soţia cu acelaşi Jose, asta înţeleg.

Citit 626 ori Ultima modificare Marți, 03 Februarie 2015 15:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.