Halep şi maidanezii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Galaţiul gropilor şi al maidanezilor s-a pricopsit cu Simona Halep, nepoţica bunicuţelor de duminică, iar în weekend fi-va vizitat de însuşi preşedintele Iohannis. Străzile au crăpat deja de emoţie. Sau de ruşine, naiba ştie de ce au plesnit în halul acesta.

* Pe vremuri, în ’88, ca să nu fie arătaţi cu degetul, mai-marii judeţului au schimbat ca peste noapte aspectul stadionului Dunărea şi al împrejurimilor. Venea Juventus Torino, marea echipă de fotbal a Italiei, iar comuniştii intraseră în fibrilaţii - ar fi ultimul lucru din lume să râdă capitaliştii de tine. Acum, înaintea meciului de tenis România - Spania, de la patinoar, mă aşteptam să văd măcar un drum de acces fără găuri, ca să nu speriem invitaţii, să nu le stricăm autoturismele... Aş! Apelez la vorba unui coleg de breaslă - nene, dacă se uită ăştia urât la noi, ridicăm din umeri şi le zicem că tocmai ne putem numi supravieţuitori ai unui cutremur de mare intensitate.

* E o fericire totală, şi câinii fără stăpân din municipiu au zărit-o pe Halep. Dacă organizarea partidei de Fed Cup ar fi picat pe mâna lui Spiderman de la Judeţ, patrupedele ar fi urmărit-o cu atenţie şi la serviciu.

* Nu aruncaţi bonurile fiscale, sună apelul unor autorităţi aflate în cârdăşie cu mass-media, puteţi participa deja la loterie! Înţeleg că şi bonurile primite la sex-shop sunt eligibile.

* Asociaţia Naţională a Comercianţilor Mici şi Mijlocii din România îl trezeşte din somn pe Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, cerându-i să intervină în povestea loteriei bonurilor fiscale. Vor exista bătăi între vânzători şi clienţi, este concluzia acestei asociaţii, însă eu nu văd un drac atât de închis la culoare. Măcar putem face selecţii competente pentru box, greco-romane, K1 şi alte tăvăleli.

* Primarul suspendat al Bacăului, Romeo Stavarache, a scăpat de arestul la domiciliu. Doar nu i s-o fi dărâmat casa, Doamne fereşte! Părea destul de serios dosarul său...

Citit 1122 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Februarie 2015 16:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.