Nu măriţi şi rovinieta?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ieri au crescut amenzile din jungla rutieră, cel puţin aşa se zice la gazetă, n-am simţit-o pe propria piele. Mi se pare corect – sancţiunile pregătite românilor de la volan se dilată direct proporţional cu nevoia de aventură a gropilor din asfalt.

* Despre rovinietă nu se mai zice nimic la ştiri? Alea nu se măresc? Ar fi păcat, tot eram pregătiţi să ridicăm degetul respectiv într-o anumită zonă.

* Haios (am vrut să zic năstruşnic, însă implicam prea mult ludicul) este faptul că ignorarea centurii de siguranţă atrage o sancţiune de 1.600 de lei, cu toate că altele sunt cauzele accidentelor din trafic. Cum, se gândeşte Guvernul cum e mai bine pentru subsemnatul, Ponta şi ăla de la Finanţe nu pot dormi seara de grija mea? Dacă intră oropsitul minţii cu TIR-ul în mine, n-o să credeţi că perna aia penibilă îmi va salva destinul... În oraş e o adevărată corvoadă cingătoarea pe diagonală, mai ales dacă te foieşti întreaga zi dintr-o parcare într-alta. Cu adevărat un flagel este flecăreala prin smarphone, iar SMS-ul, Facebook-ul şi e-mail-ul la volan sunt mai periculoase decât starea de ebrietate. Domnu’ poliţist, mi-am dat şi eu cu părerea, să trăiţi!

* Se aude că maidanezii gălăţeni au trecut pe reţeta luptătorilor de sumo. De câteva zile sunt trataţi numai cu bombe calorice, iar astăzi, cei care vor merge la Patinoar pentru meciul de tenis România – Spania, deci însuşi preşedintele Iohannis, vor vedea tigri, lame, hipopotami, dromaderi... În funcţie de cât de cocoşat era patrupedul înainte de a lua în greutate.

* Dosarul de prostituţie (sau proxenetism, ca s-o ducem înspre infracţional) în care par să fie implicate mai toate asistentele de televiziune din Bucureşti e hapul de care aveau nevoie non-profesioniştii într-ale politichiei dâmboviţene. Nu mi-am permis să-i etichetez altfel, şi nu poţi acuza un contribuabil de rând că nu ştie cine-i Coldea. Ce, eu aveam habar până acum o săptămână? De fapt, nici de Simona Traşcă nu prea auzisem. Parcă i se spunea Pamela de România, nu-i aşa?


CITEŞTE ŞI: Martira neamului prost

Citit 626 ori Ultima modificare Vineri, 06 Februarie 2015 20:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.