O blondă de pus pe nară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mă întreabă un prieten de ce toţi bărbaţii sar pe Elena Udrea, de când cu nenumăratele dosare... E drept, mă deranjează şi Irina Margareta Nistor, pentru că nu va asigura traducerea şi adaptarea la filmul arestării celei mai mediatizate blonde din spaţiul carpatin.

* Lent la minte, cum mă ştiţi, abia acum îmi dau seama de ce voia Nuţi să ajungă preşedintele statului. Ca să nu facă rating în dosarele Microsoft şi Gala Bute.

* Se aude că cel supranumit Moşu’ e trist şi că nu-şi va reveni prea curând. Păi, e victima discriminării - n-a existat niciodată un dosar Doroftei şi, mai mult decât atât, n-au fost operate arestări, ca să apelez la o construcţie lexicală din seria B.D.-urilor.

* Acum două seri, înainte să rămână în imunitatea goală, Udrea a rostit câteva texte scrise de băieţi care au deschis cartea şi pentru altceva, nu numai pentru a tortura muşte pe rigips. Le-a învăţat bine, le-a recitat ca la teatru, apoi s-a retras şi a dus degetul la nas. De fapt, l-a tot plimbat vreo 40 de secunde pe ambele părţi ale piramidei nazale, pricepuţii naţiei vorbind cu această ocazie despre o potenţială semiotică a mafiei. Aiurea, parcă vezi că Lenuţa e full de operaţii estetice şi se temea să nu-i cadă nasul în fasole, ca lui Michael Jackson.

* Altfel, fosta ministresă a Turismului şi a Dezvoltării Regionale (parc-aşa se numea instituţia) e bună de pus pe nară. Ăsta, pe rană... Sunt doar o victimă a anagramărilor fără frontiere.

* Televizoarele smart, adică alea care îţi livrează ştiri de spălat creierul (însă tu constaţi doar că vezi lacrimă orice eveniment/ telenovelă), ar putea să înregistreze cam orice discuţie s-ar face în preajma lor. Adică ar putea spiona ca profesioniştii. La români n-ar fi niciun bai, ce poţi să surprinzi atât de surprinzător, ca să mă joc cu redundanţa în nisip?! Ai plătit, fă, întreţinerea? De ce n-ai gătit nimic azi, unde mi-s pantalonii de ieşit în oraş, copiii ăştia cine-i mai spală? Nu interesează pe nimeni dialogurile ordinare din familiile care şi-au făcut rate cu buletinul pentru a-şi achiziţiona un televizor deştept.


CITEŞTE ŞI: Papa din Las Fierbinţi

Citit 760 ori Ultima modificare Marți, 10 Februarie 2015 15:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.