Blonda de la Dreptu’

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Încătuşarea Lenuţei m-a luat prin surprindere. De fapt, mă aşteptam să se întâmple înaintea marelui cutremur prevestit de Baba Vanga şi Mărmureanu, însă în acea perioadă încercam să lupt cu trigliceridele, colesterolul şi alte nefolositoare pe care le dă omul. M-a anunţat consoarta la un moment dat - gata, i-au pus brăţări! Am crezut că şi-a schimbat harnaşamentul antebraţului. Să-i pună şi o poşetă, am replicat, pentru că apoi să-mi dau seama că blonda de la Dreptu’ (şi luat, şi dat) urma să parcheze în beciul Poliţiei.

* Plimbată ieri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Udrea a dus iarăşi degetul la nas. Fata asta îl face de râs şi pe Al Pacino, pe cuvânt! Ăla de ce nu se ciupea de faţă sau de ce nu-şi aranja brazda dintre buzunarele de la pantaloni?

* Băsescu a comentat încătuşarea lui Nuţi: Eu am încredere în omul ăsta. Ar fi fost culmea să nu. Te-ai bazat la un moment dat pe simpaticul de Bercea Mondial, iar Elena e puţin mai frumoasă decât remarcabilul interlop încumetrit cu Mircea, Băse al II-lea.

* Marinarul ex-cotrocenist are toate motivele să fie gelos pe încarcerarea fostei ministrese de la Turism. Buzoianca va face Valentine’s Day după gratii cu cel care i-a fost bărbat timp de un deceniu, Dorin Cocoş.

* Mugur Isărescu, regele de la BNR, vinde sofisme pe bandă rulantă. Stresat de subiectul exploziei francului elveţian, Mugurel vorbeşte despre cele două etape ale creditului bancar: una de mare fericire, atunci când obţii banii, şi a doua, de vreo 30 de ani, în care trebuie să-i dai înapoi. La fel e şi cu dusul la veceu, domnule Isărescu, tot două runde avem de trecut. Mai întâi te simţi uşurat, apoi iubeşti hârtia igienică. Doar din interes...

* Simona Halep, domnişoara pe care aţi avut ocazia s-o urmăriţi la Patinoar, şi-a înlocuit iarăşi antrenorul. La câţi tehnicieni a schimbat în ultimii ani, cred că-şi poate lua şi un part-time de baby-sitter. Şi-aşa n-o să le poată depăşi în următorul secol pe Şarapova şi Serena.

Citit 886 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Februarie 2015 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.