Copos are un început de premier

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Carevasăzică, George Copos ar fi plagiat o lucrare ca să-i dea bine la dosarul de puşcăriaş, apoi a cumpărat întregul tiraj - evident, să nu fie dat de gol - şi a ieşit teafăr după treisprezece luni de reeducare. Păcat că plagiatul este admis în România, altfel...

* De fapt, având un plagiat la activ, Copos ar putea ajunge în cele din urmă premier. Aşa să nu-i ajute Dumnezeu!

* Altfel, judecând cu atenţie imaginile cu fostul patron al Rapidului ieşit la lumină, constat că omul a îmbătrânit cu vreo cinci ani de zile în perioada martie 2014 - aprilie 2015, perioadă petrecută la „facultate”. Independent de voinţa mea, le dau idei marilor penali ai patriei - dacă după jumătate de an arăţi de ca şi cum ar fi trecut peste tine anii condamnării, poţi pleca liniştit la domiciliu.

* Mihaela Rădulescu, scriitoare prolifică şi femeie serioasă în timpul liber, a scrijelit pe blog o părere despre sofisticaţii în amor, iar alţi deştepţi, mult mai ipocriţi decât ea (plecând de la acest subiect, s-a tot făcut apologia ipocriziei zilele trecute), au criticat-o dur, luând apărarea minorităţilor sexuale. De ca şi cum acestea nu s-ar putea apăra şi de capul lor... Printre presupusele vedete care au sărit în părul Răduleascăi se numără şi o anume Andreea Raicu, o actriţă-prezentatoare-asistentă-TV-gagică fără box-office. O oarecare a sărit pe neica-nimeni, cam aşa s-ar putea traduce această răfuială. E ca şi cum eu aş mai scrie ceva despre iubitorii iraţionali de maidanezi, o cucoană cu părul aranjat mi-ar răspunde cu dinţii la jugulară, iar întreaga capodoperă ar fi mediatizată în plan naţional. N-ar interesa pe nimeni, chiar dacă în această speţă măcar una dintre părţi este implicată (îndrăgostiţii de patrupede slobode)... Altfel, şi Raicu, şi Rădulescu iubesc bărbaţii de se prăpădesc. E chestiune de topică, luaţi-o cum doriţi!

* Mihaela, dragostea austriacului care s-a aruncat cu paraşuta de la 39 kilometri de sol, a revenit ieri cu un comentariu, punându-şi niscaiva cenuşă în cap. Dacă n-a fost marketing, înseamnă că a vrut şi fosta soţie a lui Elan să pară filozoafă cu decolteu.


CITEŞTE ŞI: Sus burta, popor!

Citit 683 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Aprilie 2015 17:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.