Lua-v-ar cardu’!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* George Maior, această Mrs. Doubtfire de la poalele Carpaţilor, vorbeşte despre posibile ameninţări teroriste. Aoleu, Maricico, ia-mi izmenele de pe sârmă, chiar şi jilave fiind, că-i bulversăm pe băieţii de la antitero! Fostul şef al SRI crede că România ar putea fi lovită de extremişti, însă genul programului rămâne comedie. Sau tragi-comedie, căci principalul terorist de care trebuie să ne ferim este Guvernul. Încă un ministru de tipul lui Orlando Teodorovici şi s-a terminat, faliment va scrie pe noi!

* Victore, n-ai mai anunţat nimic de câteva zile! Te-a mai ascultat la vreun obiect, tot cu media opt la guvernare ai rămas? Noroc de sport şi muzică, discipline la care ai note de zece...

* Ca să nu ne dăm seama că vine cu tema nefăcută la şcoala de guvernare, Ponta a băgat-o p-aia cu potaia mereu flămândă. Mi-a mâncat căţelul compunerea, tovarăşa, ceva de genul ăsta – premierul cu frizură de clasa a IV-a ridică nervos din umeri şi spune că povestea cu implementarea defectuoasă a cardului de sănătate este o mare minciună. Bravo, votaţi-l cu încredere şi data viitoare, chiar pe voi, fanii domniei sale, v-a jignit în faţă! Băi, alde cutare care aţi leşinat la coadă la Casa de Sănătate, nu mai jucaţi teatru, nu-l putem duce de nas chiar aşa pe Victoraş! Lua-v-ar cardu’!

* Românii au ieşit în cele din urmă în stradă pentru a protesta vizavi de marile defrişări comise din 1989 încoace. Se aude că şi nen-tu Hrebenciuc şi-ar fi dorit să ţină o pancartă în mânuţe, să lupte şi el din tot sufletul pentru ca pământurile acestei minunate ţărişoare să nu mai fie chelite de nemernici, dar este puţin arestat la domiciliu. Nu mai ţin minte din ce motiv e priponit acasă, dar ce mai contează?

* Preşedintele Iohannis a deschis gura la intrarea în weekend, o fi dorit să-şi răcorească mandibula. L-a înţepat uşurel pe Victoraş, apoi a intrat pe Wikipedia ca să vadă cine mai e aniversat ca să-l felicite pe Facebook. Pe bune, după ce-şi va termina mandatul la Cotroceni, Klaus va fi bun de Papă.


CITEŞTE ŞI: Megalopolisul pe gard

Citit 1390 ori Ultima modificare Duminică, 10 Mai 2015 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.