Air Force One de la fier vechi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Udrea mâzgăleşte pe Facebook că uitase cum se manevrează robinetul duşului. Că, deh, vorba aia, abia a revenit din cantonament... Mă rog. Că gălăţenii nu mai au habar ce înseamnă ăla duş ţine de urbanism cu păduchi, concept futurist împrumutat din China, dar îmi scapă condamnarea acestora. Pe bune, la câţi ani cu executare au fost blestemaţi ţigliniştii, microoptşpiarii şi mazeparii? Sau e doar arest preventiv?

* Aceeaşi blondă, cândva numărul 1 bis la Cotroceni, mărturiseşte că în pârnaie a urmărit în majoritatea timpului canalul Antena 3. Poate chiar în asta a constat supliciul buzoiencei, arestul în sine fiind mai mult glazura...

* Steven Seagal, acel băiat cu apendice de coati înfipt în ceafă, foarte priceput la filmele de dat palme cu platfusul, a participat la parada de 9 mai de la Moscova. Carevasăzică, războaiele mileniului al III-lea se vor da în personaje de Hollywood. Pe americani îi va salva în continuare Bruce Willis, căci Chuck Norris nu poate fi activat decât la Apocalipsă, iar pe români ar urma să-i păzească Fuego. Sau Mihai Trăistariu, varianta fără pic de păr.

* Iohannis are nevoie de avion şi i-a trimis o listă de cumpărături premierului Ponta. Air Force One-ul lui Klaus e cel mai costisitor de pe acel opis, poate o să-i găsească băieţii din Guvern o variantă mai ieftină pe la centrele de colectare a fierului vechi. El nu va comenta, e cel mai civilizat preşedinte al României. Ever!

* Apropo de şeful statului. În perioada în care ne plângeam că nu e activ, că pozează tot mai mult în Ficusul evocat de Moise Guran, sibianul a decis să salute deschiderea Centrului Cultural Eudoxiu Hurmuzachi de la Cernăuţi. Bravo, boss, chiar mă gândeam dacă vei omite acest eveniment! Vezi, domnu’ preşedinte, că şi postul de radio Itsy Bitsy va lansa nu-ştiu-ce grilă de vară, acum cu şi mai multe şlagăre pentru cei mici! Ar fi păcat să nu. Pe cuvânt de individ care-şi doreşte ca România să fie condusă pe modul silenţios.

Citit 1032 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2015 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.