Mall-urile, deschise doar miercurea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Potrivit unui proiect de lege, supermarketurile ar putea fi închise duminica. Eu mi-aş dori ca mall-urile să fie ferecate în ultima zi a săptămânii şi în sărbătorile cât de cât legale. Bărbaţii ar scăpa astfel de supliciul plimbării cu de-a sila printre magazinele de ţoale, bijuterii şi alte module în care ţi se zâmbeşte de complezenţă. Vă pot ajuta cu ceva? Nu, mersi! Bagă program non-stop miercurea la mall, atunci chiar m-aş simţi mai bine...

* Cei doi parlamentari liberali care doresc astuparea galeriilor din supermarketuri vizează - cel puţin aşa se spune - încurajarea comerţului la piaţă, la tarabagii. Să mănânce şi gura ţăranilor, cam acesta e argumentul. Iar la tarabe te întâmpină roşiile de Grecia, ardeii de Suedia, ceapa din Cipru şi usturoiul chinezesc. Bă, ţărani mai sunt ăia de la Limassol, au o ceapă de plângi ca la telenovele!

* Ministrul de Finanţe elen anunţă că Grecia mai are bani doar pentru două săptămâni. Nu-mi plac veştile de acest gen, nu înţeleg de ce trebuia să ni se spună acest lucru. Variante:

1. Varoufakis, omologul băiatului cu pizza de la noi, s-o fi grăbit să vorbească pentru a ne da de înţeles că n-au cum să ne împrumute. Ş-apoi, e nasol să ştii că nici vecinii nu stau cu fundul pe lovele. Bulgarii n-au mai dat niciun semn de viaţă, nici fum pe horn nu se mai vede, aşa că n-avem curaj nici să strigăm la ei peste gard.

2. Grecia, dacă tot stă nasol cu caşcavalul, s-ar putea eschiva româneşte, adică are varianta de a merge la bunici. Aer curat, mâncare fără E-uri din bătătură, legume cu gust de legume, fructe cu aromă de viermi etc.

3. Poporul elen se poate apuca de treabă (treabă înseamnă muncă, nu ştiu din ce cauză), iar cei mai mulţi dintre români se distrează când aud că grecii riscă o asemenea condamnare. Dar cine naiba suntem noi, dragă, ca să-i arătăm p-ăştia cu degetul? Sunt grecii mai leneşi decât noi? Doamne, ce părere bună avem despre râu, ram şi alţi prieteni ai haiducului cu burtă care trăieşte numai din ajutorul social!


CITEŞTE ŞI: Air Force One de la fier vechi

Citit 1416 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2015 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.