Scorurile lui Ali Baba

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Preţurile de supermarket au rămas fără acea rădăcină mincinoasă, virgula şi cei 99 de bani, un fel de Ali Baba şi cine l-a îmbrăcat. Se crede că această nadă îi domina pe amatorii de shopping, îi convingea că 25,99 de lei nu sunt 26 de lei, ci vreo 20 şi ceva. Aiurea, constat că nimeni nu întreabă unde-i acel ban fără de care 29,99 nu poate fi considerat 30. E ban muncit, dom’le, ar putea răspunde patronul de videochat.  

* Unii au supraestimat scorurile de la raft, le-au zis preţuri psihologice. Politicienii ar trebui să le schimbe destinaţia, adică să le transforme în virgulă 69.

* Klaus Iohannis l-a primit pe Prinţul Charles la Cotroceni şi, printre altele, a lăsat să-i zboare din cavitatea bucală următoarea maximă: Eu vin din Transilvania, dumneavoastră vă duceţi în Transilvania. Sublim, aproape că ai nevoie de şapte consilieri ca să poţi duce la capăt o asemenea concluzie. Sau poate că altfel nu găsea un mesaj subliminal pentru Ziua Internaţională a Copilului.

* Germania a devenit ţara cu cea mai mică rată a naşterilor din lume. Carevasăzică, doamnă Găbiţa Firea, iată de ce nu s-a dus Klaus Iohannis la Cernăuţi! Aoleu, am comis o confuzie... Lavinia Şandru arăta cu degetul, dar senatoarea Pandele la ce făcea referire?

* În finala unei emisiuni de la Pro TV, Ferma vedetelor, un arhicunoscut anonim şi-a tăiat mâna cu toporul. El voia să demonstreze că e cel mai bun fermier din România – vă daţi seama câţi ţărani autentici şi-au muşcat buzele de ciudă? E acel sentiment straniu care-i macină pe profesioniştii veritabili la vederea miniştrilor din Sănătate, Educaţie, Integrare şi care i-a mai pieptănat.

* Rafael Nadal, jucător de tenis originar din Spania, a venit la Roland Garros cu un ceas în valoare de 775.000 de dolari. Hm, un pic mai scump decât poşeta Elenei Udrea la ultima sa întâlnire electorală. Sau cea mai recentă, că poate va fi iar mânată în luptă. Să ne temem de recrudescenţa Lenuţei!        

Citit 797 ori Ultima modificare Luni, 01 Iunie 2015 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.