Marian şi Oana, despărţiţi în silabe

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Revenită (sau nu încă) din concediul satisfăcut la Mamaia, Elena Udrea încearcă să-i fure pâinea distinsei şi mult mai galonatei (mă refer la nişa ghicitoarelor în glob de cristale swarovski) Carmen Harra. Lenuţa spune că-i mai dă câteva zile lui Victor Ponta. Zile de stat în fruntea Executivului, nu face apel la Apocalipsă. Nedumeriri:

1. De unde i le dă, face salată de cazuri şi dosare, adică rămâne ea cu mai puţine?

2. A făcut plajă pe lângă vreun judecător or acel Vasilică pe care-l pupă în imaginile surprinse de nu-ştiu-care paparazzo are competenţe în domeniu?

3. Camera de hotel în care a locuit pe timpul şederii la mare avea foehn, dragă? Mă tem ca judecata dumitale să nu fi fost afectată de igrasia de la nivelul scalpului...

* Ponta, băiatul cu cârja puţin deteriorată de jurnaliştii avizi de senzaţional, s-a trezit cu sechestru pe avere. Adică nu-şi va mai putea atinge nevasta, pe Daciana? Mă rog, iertaţi-mi lirismul, e dificil de explicat!

* Marian Vanghelie şi Oana Niculescu-Mizil sunt la un pas de separare, căci noţiunea de divorţ prezintă julituri. Cei doi nu sunt luaţi cu acte, aşadar se vor despărţi şi atât, conform presei care prezintă fese pe prima pagină. Habar n-am care-i mai erudit dintre cei doi porumbei de seară, dar ştiu că, în eventualitatea în care nu mai există şanse ca ei să conjunge împreună până când moartea îi va despărţi în segmente fonetice, primarul de sector bucureştean (dacă o mai fi, poate că între timp şi-a pierdut mandatul) va rămâne cu o silabă.

* Poliţia Română anunţă că cea mai furată maşină din ţara noastră e tot Dacia 1300. În prima jumătate a anului 2015, au fost uşchite 97 de bucăţi, cifră neverosimilă pentru o patrie doldora de hoţi. Ceva e putred, consider că oamenii legii au fost păcăliţi de cei de la gospodărire urbană, care au ridicat tigăile fără ITP şi RCA lăsate în putrefacţie prin parcările României.

Citit 3605 ori Ultima modificare Marți, 14 Iulie 2015 15:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.