V de la Vaslui. Şi de la Victor

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ceaiul dansant de la Vaslui, licoare soldată cu ditamai violul, a devenit subiectul primordial, chestiunea fără de care gospodinelor nu le mai iese pelteaua de gutui şi nici ostropelul de „pept” (aşa vorbesc cucoanele din Galaţi cărora le vine peste capot să le faci moldovence). Toată lumea se holbează la emisiunile de pe care până şi chiloţii au sărit de mult, iar sexul-surpriză din judeţul vecin (astfel l-au botezat lombrozienii care au pângărit adolescenta-vedetă) a exclus din ecuaţie talk-ştocăreala despre taxe, impozite, vizite la turci şi coduri fiscale.

Măruţă a ademenit victima (musai a plătit-o, deşi n-aş mai băga copita în jar - oamenii se îndobitocesc pe zi ce trece), a transmis-o în high-definition ca să ne dăm, eventual, cu părerea. Bă, bine că n-au ratat-o sau eh, nu-i cine ştie ce şmecherie... Cum, e o remarcă îngrozitoare? Aşa este, mi-o asum, dar nu-mi puteam închipui că vasluianca necinstită de barbarii lăsaţi încă în libertate va fi expusă pe hepilica (parc-aşa i se zice canapelei din searbăda emisiune a creţului din Tg. Jiu - hai că fac parte din auditoriu, mă cam pricep, ce naiba!). Parcă era şi puţin minoră, mi-e lene să cotrobăiesc prin Wikipedia, sigur a ajuns şi acolo. Colac peste pupăza din tei, că-i tot moldoveancă şi zburătoarea asta, cifrele audienţelor îi dau de gol pe românaşi: s-au uitat însetaţi în ora în care bărbatul Andrei, înconjurat de specialişti de BCA şi PFL, o iscodea pe tânăra deja mult mai celebră decât Hortensia Papadat-Bengescu, Aurora Liiceanu şi Ana Blandiana la un loc, cu toate că adolescentei de pe lângă Crasna i s-au acordat doar câteva săptămâni.

Am ajuns şi la magicul V. De la Viol, de la Vaslui... V-ul care conduce Guvernul (tot în V, fie vorba între noi), Victor Ponta, l-a ameninţat pe Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei, că nu-l va mai vedea prin preajmă dacă nu va lua măsuri. De urgenţă. Acum vine nefăcuta: Robert, băiat disciplinat, va merge chiar şi cu elicopterul la epicentrul siluirii şi, la revenirea în buricul Capitalei, va da socoteală: Să trăiţi, şefu’! Aşa cum mi-aţi ordonat, am fost, am luat măsuri şi raportez. Unul dintre ei o avea de 17 centimetri, şefu’!

Citit 633 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iulie 2015 16:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.