Ce sfaturi bune dau, Doamne!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ponta are în cap imaginile cu Udrea încătuşată şi se foloseşte de acest exemplu pentru o antiteză la modă - nu se poate linişti că violatorii din Vaslui sunt liberi şi foarte liniştiţi. Nea Victore, ăia sunt prea proşti, domnule, ca să dea sau să ofere şpagă, d-aia n-au primit pijamale numerotate.

* Pesedeul are şef nou de turmă. Plecarea turcului închipuit a atras interimatul cucoanei Plumb - Politică, cimitir al decenţei mele..., cu scuzele de rigoare că am întinat memoria lui Bacovia. În urma alegerilor de acum două zile, a ieşit, în cele din urmă, unul imaculat. Nu mai fusese în conducerea formaţiunii cu trandafiri, a respectat mereu legea şi pe votanţii din Teleorman, başca şi-a adus secretara în Parlament, pe Cătălina, file de poveste erotică. Au! Liviu Dragnea, condamnat cu suspendare, a plecat puţin ca să revină. Schingiui-mi-aş dreptul de a participa la orice scrutin din spaţiul carpato-danubiano-Ponta!

* Drumeagul spre Brăila (i s-a zis mereu dig, mai mult de complezenţă, căci nu-i poate rezista Dunării) a fost ieri închis, ca să se blocheze şi celelalte căi de intrare în oraş. Segmentul Galaţi-Movileni-Şendreni-Baldovineşti-Brăila a semănat cu DN 1 la sfârşit de săptămână, atunci când mii de bucureşteni - coincidenţă perfectă - decid să plece la munte pe aceeaşi cărare. Reparaţiile de pe dig au mutat datul cu maşina pe dincolo (i se zice variantă, e drum european, dar mai bună e strada pe la Cudalbi), însă pe acolo nu se plimbă numai pasionaţii de shopping cărora le miroase mall-ul din Galaţi. Nu, pe European circulă şi cei care au treabă la Bucureşti, Buzău, Ploieşti etc. Ah, eram să uit: podul de la Şendreni era oricum o piedică, o frână de motor enervantă din cauza semaforarelor provizorii instalate la începutul verii. Pe cuvânt de onoare dacă nu era mai bine să treci cu bacul: de la Galaţi la IC Brătianu, apoi cu maşina până la Smârdan de Tulcea, iarăşi bac spre municipiul vecin şi de acolo - viteză, nenicule! - direct spre destinaţia dorită. Pe cuvânt de onoare dacă nu sunt mai bun decât Măcelaru Ghiocel de la Transporturi!

Citit 714 ori Ultima modificare Joi, 23 Iulie 2015 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.