Violatorii, tot cu buletinul

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Cardul de sănătate nu a devenit obligatoriu, cu toate că data de 1 august era prezentată drept termen-limită. Violatorii din Vaslui pot merge la medic tot cu buletinul.

* Cum bucata de plastic este, în continuare, facultativă, mă întreb dacă prim-ministrul Victor Ponta şi-a făcut asigurare de sănătate pentru sejurul pe care îl va petrece printre străini, la Miami... E deja axiomă: când e vorba de sănătate, nu te joci. Bine, şi agricultura, transporturile şi educaţia sunt importante, dar orişicât.

* Întrebaţi fiind dacă susţin unirea cu Republica Moldova, 68 la sută dintre români au dat din cap în sens afirmativ. Pentru mulţi dintre ei, unirea este un coniac slab, chiar dacă uneori i se mai zice şi brandy. Fiţi, bă, serioşi!

* Fanii Game of Thrones au primit vestea cea mare: serialul cu Ion Zăpadă va avea cel puţin opt sezoane. Habar n-am la cât s-a ajuns şi nu ştiu dacă voi urmări vreodată un episod din această producţie. Mă distrează însă găştile de contribuabili care comentează pe marginea serialului. Se reia şi Familia Bundy. Eu, dacă mă dau în vânt după Las Fierbinţi şi House MD, unde m-oi situa? E drept, nu prea mi-e ruşine cu propriile preferinţe...

* Întrebat de ce e Băsescu în libertate, Liviu Dragnea a oferit un răspuns de preşcolar: Probabil n-a făcut prostii. Nea Mustaţă, pentru împins bătrânicile pe scări, mânjit clanţa cu pastă de dinţi şi împroşcat verbal găozarii şi ţigăncile împuţite, nu prea poţi să faci pârnaie! Sau poate că n-o fi atentat la feng shui-ul flotei.

* Săptămâna viitoare, preşedintele Iohannis va pleca. A mai fost şi până acum, de fapt nu ştiu când a avut timp să zăbovească pe la Cotroceni. Totuşi, după nenumăratele plimbări peste hotare, era firesc să se şi odihnească. Şi va pleca la Neptun. Dar ştiu că sibianul are o condiţie fizică de invidiat.

* Cea mai mare leafă din Europa intră pe cardul Angelei Merkel. Iar la un moment dat se vorbea despre egalitatea dintre bărbat şi femeie.        

Citit 635 ori Ultima modificare Vineri, 31 Iulie 2015 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.