Autostrada care a rămas în aer

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Oprescu a luat 30 de zile în dosarul de mită încasată la miezul nopţii. Ia scoate zece procente şi de aici, dragă domnule chirurg de renume naţional!

* Un viceprimar de la Capitală anunţă că, după arestarea lui nea Sorin, Primăria Generală e într-o situaţie de avarie. Nu se pot plăti nici salariile, susţine adjunctul doctorului. Păi, cui să-i mai bagi gologani pe card? Nu-s toţi angajaţii municipalităţii la mititica?

* Autostrada suspendată a lui Oprescu are o întrebare. Nu ştie dacă va rămâne în aer...

* Procurorii dau din casa deja fostului primar general: omul avea în curte, la foişor, un aparat de bruiat telefoanele. Eh, abia acum sunt convins că întâmplător a pus boticul la plicul din noaptea de sâmbătă spre duminică.

* Meciul de fotbal de la Budapesta, Ungaria – România 0-0, a debutat cu o cafteală între fanii mioritici. Se zice că s-au luat la trosneală steliştii şi dinamoviştii din galeria noastră. Aiurea, eu cred că a fost o diversiune – alde Ion şi Vasile şi-au cărat preventiv scatoalce ca să nu se mai obosească ultraşii maghiari.

* Papa Francisc, un domn foarte preocupat în ultima perioadă, îi roagă pe credincioşi să găzduiască familii de refugiaţi. Desigur, aud că s-ar băga şi nişte homeleşi de prin Galaţi. Ei au suflet mare, dar nu-şi prea achită nenorocita de taxă de habitat.

* Liviu Dragnea, interimarul de la conducerea PSD, spune ca la şuetă că „poate punem toate alegerile o dată la cinci ani”. Au, dar cine eşti tu, Liviu? Vicepremier nu te mai numeşti, nici gagiu al Cătălinei Ştefănescu, şi ea parlamentăreasă (licenţă personală, merg la OSIM cu acest termen), oleacă de probleme cu justiţia ai, de mustaţa aia ne-am săturat, teleormănenii plecaţi într-o lume fără social-democraţie sunt la fel de supăraţi că i-ai scos de urechi la vot... Aşadar, cum este posibil ca un asemenea Liviu Dragnea să propună modificarea legii electorale? Şi eu mi-aş dori să-i aduc un deranj Monicăi Bellucci, dar orişicât!        

Citit 880 ori Ultima modificare Luni, 07 Septembrie 2015 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.