Se lasă mătreaţa peste Bucureşti

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* S-a mai răcorit subiectul arestării lui Sorin Oprescu. Mai nou, primarul general este coleg de celulă cu Mohammad Munaf, băiatul care a răpit jurnaliştii lui Băsescu. Iată, nea Sorine, ai parte de refugiaţi abia după gratii, dacă în viaţa reală nu s-au îngrămădit ăia pe autostrada suspendată a lu’ matale.

* Luni seară, naţionala de tenis a României a fost mai slabă decât Pata Tuiu... De fapt, am încurcat etichetele, iar Simona Halep, cu micile sale potlogării, tot s-a dovedit mai eficientă decât armata lui Tata Puiu. Cu două rezultate de 0-0, Torje şi Chiricheş sunt aproape de Paris, adică de Europenele din 2016. Din punct de vedere valoric, din păcate, ei au rămas tot în gara din Budapesta.

* Remus Cernea anunţă că vrea să candideze la Primăria Capitalei. Îl vor vota fiinţele non-umane pentru care se tot luptă de când e parlamentar, adică delfinii, dar nu pricep de ce se grăbeşte atât de tare să ne spună ce va face în vara anului viitor. Asta a înţeles el după arestarea medicului, că e musai să vină cineva în locul său? Remuse, şi-aşa e tras de păr Bucureştiul, n-are rost să-i măreşti nivelul de mătreaţă!

* Conform noului Cod Fiscal, persoanele fizice fără venituri vor fi obligate, din 2016, să-şi plătească asigurarea socială de sănătate. Aşadar, politicienii care declară că nu deţin mai nimic nu mai au nicio scăpare.

* Fostul ministru al Apărării şi fost senator PDL şi PNL, Mihai Stănişoară, este suspectat de plagierea tezei de doctorat care a fost coordonată de vicepremierul Gabriel Oprea, al cărui nume apare în mai multe scandaluri de acest fel, în ultimele luni. Se pare că Stănişoară ar fi copiat chiar şi din Constituţia României. Mare brânză, nici eu nu ştiam că n-ai voie să te inspiri din cartea cărţilor... Este chiar enervant că nu mai poţi prelua pasaje din Biblie, Atlasul Geografic sau din Căţeluş cu părul creţ – cum altfel te mai faci doctoraş? Doar n-o să fii nebun să înveţi pe rupte pentru o diplomă care oricum nu te va ajuta nicăieri. Hapciu!        

Citit 926 ori Ultima modificare Marți, 08 Septembrie 2015 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.