Copiază din constituţia lui Piedone

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Apropo de articolul discutabil din noul Cod Fiscal, conform căruia persoanele fără venit vor fi obligate, din 2016, să-şi achite asigurarea socială de sănătate... Sunt mulţi politicieni care se dau deputatul meu, senatorul mamei lui, demnitarul nostru, al celor mulţi şi neinstruiţi. Carevasăzică, dispunem fără ştirea noastră de acţiuni la diverşi. I-am putea vinde - nu-i aşa? - ca să ne plătim datoriile.

* Tot ieri îmi picase pe mână cazul Mihai Stănişoară, fost ministru al Apărării, care ar fi copiat şi din Constituţia României pentru a deveni doctor în protejarea ştiuleţilor şi a corcoduşelor. Problema politicienilor, în afara malformaţiei congenitale fără de care n-ar fi ajuns nişte plagiatori de renume, este că de prea multe ori copiază din constituţia lui Piedone.

* Ministerul Educaţiei caută în căminele studenţeşti locuri pentru refugiaţii din Orientul Mijlociu. În aceste stabilimente nu s-a investit deloc, dar începe să ni se fragmenteze interesul naţional pentru migranţii de cursă lungă. Căutaţi, dragă, căutaţi, însă numai după 1 octombrie! Şi, de preferat, după doişpe noaptea.

* Un miliardar norvegian, mai generos decât alde Sorin Câmpeanu, pune la bătaie 5.000 de nopţi la hotel pentru musulmanii şi creştinii alungaţi de război şi foamete. Voi fi criticat că duc în derizoriu această perioadă istorică, dar mă gândesc la situaţia în care rămâi sub cerul liber cu un suflet blond, brunet sau roşcat alături... Acasă nu-l poţi duce, îţi pui familia în cap, iar la motel costă. Ce util ar fi în acele clipe un refugiu!

* Spitalul de Pediatrie din Ploieşti a rămas fără anestezişti. I-auzi! Noi, gălăţenii, ne-am putea oferi să-i ajutăm pe prahoveni – avem unul bun de tot, e puţin ocupat prin fruntea judeţului. Ori aţi uitat că la anul avem alegeri?

* Specialiştii britanici au dezvoltat un test care poate prezice moartea. Aş, mi-aş dori să pună mână de la mână şi să inventeze ecuaţia care prezice viaţa. Ce trăim noi e doar un demo...

Citit 812 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Septembrie 2015 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.