Conul lui Cotabiţă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dar, vai, s-a apucat Cotabiţă de treabă, filmează nu-ştiu-care videoclip! Yupiii! Dacă televizoarele ar fi putut comunica prin propria lampă – mi-a fugit mintea la celebrul PL-500 – exact asta ne-ar fi bolborosit cu Dolby Surround. Ar fi preluat cât mai fidel emoţiile duduiţelor de la ştiri care nu mai puteau de emoţie, li se bălăngănea rimelul pe chip pentru Găbiţă, se sufocau...  

Dacă artistul topit după prima iubire şi ultima n-ar fi făcut o staţie pe la spital, acum nici n-am fi ştiut că el mai trăieşte şi cum. Pur şi simplu, intimitatea i-ar fi fost înghiţită în oceanul de „evenimente” sponsorizat de domnul Leo de la Strehaia. Bărbatul trecut bine de 50 de ani ar fi rămas subiect de băşcălie prin excesiva-i transpiraţie în eternele emisiuni de hăhăială ieftină. Mă rog, nu ştiu de când glandele sudoripare ale unei persoane ar putea înlocui umorul de calitate.

Amicul lui Pocorschi, însă, s-a plictisit într-o zi şi a intrat în stop cardiac (habar n-am diagnosticul, dar alta e ideea), iar din acea clipă a (re)devenit vedeta de pe vremea lui Nea Nicu şi imediat după. Cotabiţă trage în videoclip cu un individ infinit mai cunoscut de generaţia tânără. Matteo i se zice. Băiat de bun-simţ, acest Matei de la italieni (e român, doar onomastica i se plimbă prin Cizmă) a declarat că este mândru să colaboreze cu Gabriel. Eh, are voie să fie şi fariseu – până mai ieri, dacă ar fi fost întrebat cu cine s-a încârdăşit, ar fi răspuns mai în şoaptă, mai pe blat, cum se zice. I s-ar fi dat peste nas că putea să împartă microfonul cu Smiley, Bartoş şi alţi chiriaşi ai şoubizului autohton. Dar, odată ce solistul de la VH2 a devenit subiect de ştirile de la ora 5, eşti la modă să apari cu cel ridicat din sala de terapie intensivă.

Iar tragi-comedia continuă. Un paparazzo neastâmpărat a surprins cadre cu Gabi şi Matteo în studioul improvizat într-un lan de grâu. Uau, tare, frate, superb, mai vrem! Un an îi mai dau lui Cotabiţă, un an în care să-i meargă excelent din punct de vedere medical, şi iarăşi va lua loc sub conul de umbră rezervat dintotdeauna oamenilor de valoare. Doamne ajută!        

Citit 825 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2015 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.