Ziua Internaţională fără Apartamente

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Moţiunea de cenzură a opoziţiei Gorghiu-Blaga conţine o figură de stil de clasa a V-a. Indivizii care suspină în poziţia de mucles după putere îl consideră pe Victor Ponta un scaiete veninos. Pe bune, altceva n-aţi găsit? Mai inspiraţi ar fi fost dacă ar fi făcut referire la trandafirii de lapte de pe sigla partidului acestui nefericit.

* După Ungaria, şi Slovenia s-a pus pe ridicat garduri, însă acestea din urmă vor fi metalice, adică mult mai serioase. Hai, care ridică primul piatra? Vreun român responsabil, eventual unul care-şi plimbă câinele prin spaţiul public şi nu strânge dejecţiile eliberate romantic pe trotuar? Eh...

* Ieri am serbat Ziua Europeană fără Maşini. Unii dintre compatrioţii noştri uitaţi prea mult în soare se întreabă când va veni şi Ziua Internaţională fără Apartamente. Eventual, Ziua Naţională fără Bunuri în Locuinţe.

* Sorin Oprescu, primarul general (suspendat) al Capitalei, a schimbat locul din arest cu o rezervă din Spitalul Floreasca. I s-a făcut rău, e pasibil de infarct, cel puţin aceasta este explicaţia oficială... Avocatul său afirmă că lui nea Sorin i s-a amplificat stresul la pârnaie, sărăcuţul. În plus, adrenalina care l-a însoţit în păcătoasa noapte de sâmbătă spre duminică (aia cu plicul doldora de bani rujaţi) s-a cam scurs. Aşa se duc marii oameni ai patriei, mă refer la cariera lor politică. Doamne fereşte de altceva!

* Grecii au rămas fără Tsipras ca să-l pună la loc pe Alexis. Ciudat, dar e clar un model demn de evitat. Se aude, domnule prim-ministru Victor Ponta?

* Preşedintele Klaus Iohannis a sosit ieri în România. Mă iertaţi, nu mai este de mult o ştire... Voiam să mă refer la altceva. Şeful statului l-a primit la Cotroceni - ceea ce înseamnă că a ajuns acolo înaintea oaspetelui - pe noul ambasador SUA la Bucureşti. După o discuţie care a durat câteva ore, timp în care nu s-a spus mare lucru, domnul sibian i-a urat americanului bun venit.

Citit 581 ori Ultima modificare Marți, 22 Septembrie 2015 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.