Fără mortiere în magazinele de jucării!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Canalele britanice şi din Statele Unite au rezervat în weekend ore în şir evenimentelor sângeroase de la Ankara. Ale noastre au vorbit despre sufragiul social-democraţilor, bâlciul cu un singur candidat, ca pe vremea lui Nea Nicu. Oare o ieşi cu 103 la sută, aşa cum se întâmpla şi acum 12-13 ani, când Adelu nici nu se gândea să folosească vreodată fularul Burberry pe timp de vară?

* A votat şi nea Nelu, frate! L-am văzut, a pus ştampila pe Dragnea, a oferit şi declaraţii. Pe bune, Apocalipsa e departe, nu vă mai temeţi de asteroizii care trec pe lângă Terra! Încă nu suntem abordabili pentru entităţile din Univers.

* Klaus Iohannis transmite că România va susţine eforturile autorităţilor din Turcia pentru combaterea manifestărilor de tip terorist. Aha, carevasăzică, la hotelul la care era cazat mergeau televizoarele pe nenorocirea din patria lui Erdogan... Dacă s-ar fi uitat la vreun film pe laptop, ar fi ratat o postare importantă pe Facebook.

* Traian Băsescu şi-a publicat - fără voia lui, se zice, însă deţin altă opinie - numărul de telefon şi adresa de e-mail şi, în consecinţă, a fost căutat de mii de români. Vai, ce coincidenţă, să devină telefonul tău viral fix în momentul în care ai intrat oficial în PMP! Cred că şi Lenuţa a vărsat o lacrimă de emoţie, deşi nu ştiu dacă are voie să plângă atunci când se află sub control judiciar.

* În SUA, un băieţel de 11 anişori a împuşcat mortal o vecină (caut şi aici un diminutiv; merge vecinuţă?) de numai opt primăveri din cauza unui căţeluş. Obama condamnă atacurile ISIS şi exploziile de la Ankara (încă n-au fost revendicate), dar nu s-a îngrijit ca magazinele de jucării din California şi Texas să nu mai aibă pe stoc kalaşnikoave şi mortiere. Pe bune, nu-i lăsăm doar pe oamenii copţi la minte să-şi gâdile testamentul, transferăm în sfera ludicului o activitate destinată eminamente adulţilor descreieraţi? Cum ar fi ca alde Al-Barbă-Mare de la ISIS - nu le-am reţinut numele - să se joace cu păpuşi Barbie şi pistoale cu apă? Mi-ar fi o ruşine...

Citit 608 ori Ultima modificare Duminică, 11 Octombrie 2015 15:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.