Frica lui Hruşcă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Moş Crăciun este puţin contrariat: anul acesta trebuie să ajungă în România înaintea lui Hruşcă. Aşa ceva nu s-a mai pomenit de multă vreme, cam de pe timpul lui Gerilă.

* Apropo de rapsodul care trăieşte în Canada... Pare-se că don Ştefan, autorul atâtor colinde pe bază de ler, s-a trezit ieri dimineaţă plin de sudori: Vai de capul meu, n-a sunat ceasul! În România a venit deja iarna, iar eu stau ca fraierul pe continentul american. Pfuuu!

* Iarna precoce din patria lui Gabi Oprea a blocat drumuri, căi ferate şi a lăsat în beznă o jumătate de judeţ. La Suceava fac referire, iar pe Găbiţă l-am pomenit deoarece îşi caută cu disperare puloverul de anul trecut, acela în care trebuie să apară la şedinţele pentru dezastre. Şi Ponta are unul, altfel degeaba te prezinţi la asemenea lucrări. Or vede electoratul (cu varianta personală, dacă doriţi, electorimea) că te-au prins nămeţii în ţinută casual, or nu te mai prezinţi... Păi, da, vii direct în ţoale de caterincă să nu pară că te-a preocupat lipsa cravatei şi a sacoului: pentru ţară şi popor, mă prezint şi-n puloverul de firmă, ce rima mă-sii!

* Dragnea a ieşit cu 96 la sută, l-a luat până şi pe Lukaşenko, dictatorul-vintage al Europei. Şi totuşi, Livişor a candidat de unul singur şi n-a depăşit suta - nasol, foarte nasol, nu aşa se face social-democraţia, bre! Călătoria continuă.

* Naţionala de fotbal s-a calificat la turneul final din Franţa. I se mai zice şi Euro 2016. Din nefericire, reprezentativa Puiului-Tată reclamă un joc bun de Charlie Hebdo, adică e desen animat...

* Dubios mi se pare, însă, faptul că şi Albania va merge la competiţia de la Paris. Cum, tocmai albanezii să rateze un asemenea festin în Franţa? Nu se putea, fireşte că nu. De ce mă miră? E prima lor întrecere de acest gen, insist să nu faceţi alte conexiuni.

* Salariile profesorilor vor creşte de la 1 decembrie cu 15 procente. Mă bucur pentru dascăli, deşi nu ştiu cât de importantă este această majorare, dar mă gândesc ce va face cu aceşti bani profesorul de educaţie fizică din Bucureşti care poza fetiţe în baia şcolii. Hm!

Citit 834 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2015 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.