Tăriceanu, coloană oficială de neveste

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Trecerea la ora de iarnă a venit la pachet cu două premii: duminică dimineaţă, Simona Halep a câştigat primul meci de la Turneul Campioanelor, iar pentru Flavia Pennetta ne-am fi putut trezi chiar şi mai devreme. Şi n-are legătură cu tenisul. Deloc. Am gândit în numele domnilor microbişti. Doar pentru ei.

* Tăriceanu se laudă, dar se simte o undă de regret în voce, că domnia sa, ca şef al Senatului, nu beneficiază de coloană oficială. Da, Căline, dar matale eşti şarmant, carismatic, vorba aia... N-ai fi ajuns la a şasea nevastă dacă nu.

* Băsescu a revenit într-un partid politic la aproape un an de când şi-a încheiat mandatul de preşedinte al ţării. A fost votat preşedinte al Mişcării Populare şi i-au dat iarăşi lacrimile. Blaga, fostul său locotenent, îi transmite de la timona PNL că nu vor mai colabora niciodată. Normal, Vasile este ocupat cu moţiunile anti-Ponta. Nu prea-i ies, dar - vorba cântecului - niciodată să nu spui niciodată.

* Vicepremierul Oprea n-a emis nici măcar o interjecţie după accidentul care a aprins reţelele de socializare şi dialogurile de la coadă la ouă. Nu ne pronunţăm până când nu va fi încheiată ancheta, anunţă un sec comunicat al Ministerului de Interne. Îşi va da Găbiţă demisia au ba? Pe bune, puneţi-vă în locul său, bre! Urmează an electoral în care el ar putea face iarăşi nişte jocuri interesante, iar vouă vă pasă de moartea unui om? Doar a unui om, ca să-l parafrazez pe miţosul de Voican-Voiculescu. S-or fi terminat telenovelele turceşti, nu mai are lumea treabă cu telecomandă în mână, ceva s-a întâmplat - prea ne arde să ieşim în stradă.

* Echipa feminină de gimnastică a României a ratat calificarea directă la Jocurile Olimpice care vor fi organizate anul viitor în Brazilia. Aşa, şi? Când a fost ridicată ultima sală pentru antrenamentele puştoaicelor, aud? Poate copiez gestul fetei de la Digi 24 şi o voi suna pe doamna Nadia Comăneci ca s-o întreb dacă a fost vreodată pe la Montreal. Măcar pentru shopping...

Citit 644 ori Ultima modificare Duminică, 25 Octombrie 2015 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.