Între ferpar şi fermoar

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ţiriac consideră că românii ar putea scoate câte 50 de euro din buzunar pentru a primi chiar şi o sută de mii de refugiaţi. Ar trebui întrebat, iute, ce înţelege prin români şi ce-i acela buzunar. Apropo, nea Ioane, şi compatrioţii ajunşi de mult în fundul gol sunt obligaţi să umble la fermoar?

* Mă tem că marele om de afaceri, căruia nu i s-a spus că avionul său a aterizat de mult, încurcă buzunarul cu şliţul.

* Amicul de-o viaţă al lui Ţiri, Ilie Năstase, e mai păgubos şi decât Vanghelie atunci când deschide gura. Ca să-şi apere şeful de partid, pe Oprea, Nasty a declarat că generalul de izmene le-a cerut scuze apropiaţilor poliţistului decedat în cel mai cunoscut accident al anului 2015. Năstase a făcut şi o comparaţie de şcoală ajutătoare: "Nu l-am văzut pe preşedintele Iohannis să meargă acolo, să vorbească cu familia..." Bravo, Ilie, umbli cu o logică din piele întoarsă şi înţeleg unde baţi:

1. Până şi Obama trebuia să transmită condoleanţe, pe CNN, familiei Gigină. Nu ştiu ce-o fi fost în capul locatarului de la Casa Albă. Poate că ăla o fi auzit doar de Nadia...

2. Angela Merkel, Berlusconi şi Dalai Lama sunt pe cale să vină la Bucureşti pentru pomana de 40 de zile.

3. Nu mai sunt locuri disponibile în spitalele româneşti. Păcat, pentru unii halatele se împart mai devreme.

* Cea mai bătrână persoană din lume, o americancă de 116 ani, mănâncă zilnic bacon şi totuşi s-a îmbolnăvit de longevitate. În aceste condiţii, ce ne facem cu cea mai recentă avertizare a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii? Bănuiesc şi nu mă tem să zic ce. O sfătuiesc pe strămamaie de peste Atlantic să nu ia baconul cu usturoi. Poate o va pupa cineva.

* Vicepremierul Oprea a avut anul acesta 1.500 de misiuni aşa-zis urgente, adică aproape cinci pe zi. Aoleu, mergi la medic, generale, sau încearcă un furazolidon!        

Citit 793 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Octombrie 2015 14:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.