Stingătoare, stingătoare...

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Nu sunt la fel de liber precum cei care-mi contestă opiniile, însă am curajul să spun că Biserica Ortodoxă Română stă foarte prost la capitolul PR. Or, când emiţi comunicate de presă, se cheamă că ar trebui să te intereseze şi această latură. Părintele Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, a declarat că preoţii creştin-ortodocşi n-au venit la faţa carnagiului deoarece n-au fost invitaţi. Ups! De invitaţie suferim, părinte? Vă voi suna înainte de Crăciun şi Bobotează, promit. Am impresia că merit să fiu angajat în locul dumneavoastră, cred că am servit o scuză cu adevărat pertinentă. O găsiţi în rubrica de ieri (CLICK AICI).

* Şi dacă tot ne jucăm de-a vinovaţii, încercând să-i căutăm şi acolo unde nu trebuie să ne băgăm nasul, exceptându-i în mod fraudulos pe adevăraţii bagabonţi, constat următoarea coincidenţă. Monseniorul Robu, romano-catolic de formaţie, s-a înfiinţat la Colectiv, s-a rugat, a făcut declaraţii presei. Când? Fix după ce omului de rând i se sedimentase ideea că echipa Prea Fericitului Daniel boicotează evenimentul. Monseniorul a venit, a punctat şi l-a lăsat în mare dezavantaj pe şeful BOR. Este 2-0. Mai joci? Însă a fost doar o coincidenţă. Nţ, nţ, nţ...

* Asociaţia Producătorilor de Stingătoare - da, uluitor, există şi aşa ceva! - anunţă că 90 la sută dintre produse se aduc direct din China şi sunt de o calitate foarte proastă. OK, şi de ce te-ai trezit abia acum, dragă Asociaţie? N-ai fi putut bate cu pumnul în masă de când ai aflat? Te-ar fi luat multă lume la mişto că, într-o ţară cu atâtea probleme, fără autostrăzi, cu maidanezi şi mizerie în marile oraşe, chelul râvneşte la tichia de mărgăritar. Apropo, ce-ar fi să importăm şi incendii de o slabă factură, d-alea chinezeşti care se strică imediat?!

* Avem şi o primă demisie în cazul „Incendiu la Colectiv”, şefa ştirilor TVR plecând acasă deoarece Televiziunea Naţională dormea în păpuşoi vineri seară, când toate celelalte canale ardeau odată cu nenorocirea din sectorul 4. Şi Minimax transmitea de la faţa locului, nu şi TVR-iştii. Eh, primarul Piedone poate răsufla uşurat; el nu e vizat de aşa ceva.

Citit 683 ori Ultima modificare Marți, 03 Noiembrie 2015 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.