Patria, lăsată cu cheile în contact

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Miracolul s-a produs. Viagra pentru liberali a venit din stradă, ar fi părerea unanimă a consumatorilor de politică din această ţară îngenuncheată de la Bunicuţă încoace. Dar ne dorim gaşca lui Vasile şi a Alinuţei? Hm, parcă ar merge mai bine un all-in la anticipate. Cetăţene Klaus, ai cel puţin trei şeptari în mână, vezi poate dai punct jos...

* Piedone de la Sectorul 4 a demisionat ultimul, şi-a permis să plece abia după ce Ponta şi Oprea au lăsat patria cu cheia în contact. Şi ca să ne arate că e şmecher, fostul bişniţar, ulterior inspector de căutat roşiile sub coadă, ne-a oferit un comunicat cinic cu iscălitura „Piedone, de profesie om”. Carevasăzică, rubensianul a rămas fudul până la capăt. Ce păcat că şi în profesia de om a demonstrat că e fuşerist, ageamiu!

* De-ar fi bănuit Ponta că va demisiona până la urmă, nu l-ar mai fi lăsat fără pâine pe băiatul ăla cu figură de oropsit de la Protecţia Consumatorului, asociaţie care poartă un nume pompos, nu l-am reţinut... Cum să-l mătrăşeşti, mă, în contextul nenorocirilor din clubul Colectiv? Poate are şi ăla copii de crescut, îl alungă nevastă-sa din casă, îi bat vecinii în ţeavă că-i va inunda în lacrimi.

* Liberalul Calimente, un băiat care mereu ajunge la farmacie când pe uşă scrie CLOSED, s-a supărat precum cowboy-ul pe cătun când a fost întrebat la televizor dacă nu cumva şi ai lui sunt vizaţi de revoltele populi... laţiei. Eh, dacă strada nu ne vrea nici pe noi, atunci să-i voteze pe bulgari, a delirat Mihăiţă, căci astfel îi zicea maică-sa când îl chema din spatele blocului ca să-i dea micul dejun cu tot cu cină şi cu pacheţel pentru o lună de zile. Ho, nici să nu mai ai tupeul de a candida, Caliment(e) expirat.

* Vestea cu adevărat tulburătoare a zilei de ieri n-a fost depunerea mandatului de către Ponta, Oprea şi ceilalţi. Şi nici despărţirea lui Piedone de canapeaua de primar de sector. No! Arestarea fotbalistului Benzema de la Real Madrid, asta chestiune tare, nu lucruri supte din deget. Piedone, dacă te-aş blestema să ajungi în aceeaşi celulă cu Benzema, ar însemna să-ţi doresc tot binele din lume!

Citit 644 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Noiembrie 2015 18:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.