Asfaltarea lui Livişor

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ieşit de la consultări cu preşedintele Iohannis, poetul cu mustaţă al PSD-ului a fost întrebat ce părere are despre solicitările străzii. Strada este deja o instituţie în România după Ponta. Aşadar, teleormăneanul căruia în copilărie i se spunea Livişor (e posibil ca apelativul să fi fost împrumutat între timp şi de secretara-i ajunsă parlamentar) s-a uitat fix la camerele de luat vederi şi a spus că strada vrea doar să fie bine asfaltată. Contuzii... Scuze, concluzii:    

1. Dragnea ar trebui să plece acasă, la Teleorman, pentru această metaforă hitleristă. Şi să nu mai revină în Bucureşti. Niciodată!

2. Care stradă, Liviule? Aia pe care nici n-aţi făcut-o sau ailaltă pe care ar fi trebuit s-o asfaltaţi?

3. Ca să torni ciment peste noi, este bine dacă ne punem în genunchi? Nu de alta, dar mi-e milă de banii aruncaţi pe material... Ar fi păcat. Ce mai, ne punem direct pe burtă, mă!

4. Poate iese şi o autostradă sau un mic pod, doar s-ar găsi o sută şi ceva de mii de fraieri numai buni de asfaltat. Vezi însă, Liviule, că mă doare cervicala, să nu calci prea tare cu buldozerul. Mai cu inimă, mai cu respect...

5. Sunt convins că lucrarea aceasta, mult balast în gura proştilor ieşiţi la miting, ar fi efectuată cu maximă răspundere. Adicătelea, n-am risca să ne transformăm în valuri, să ne muşte craterele sau alte imperfecţiuni. Ne-ar bătători Livişor gospodăreşte, ca la el, la ţară.

* Îmi permit să sar peste rând şi să iau la rost atitudinea lui Tăriceanu care – cel puţin aşa anunţă agenţiile de presă – n-ar vrea alegeri anticipate. What? Dar cine este Tăriceanu, ce-i aia ALDE, partid pe care protejatul PSD-ului îl conduce din portbagaj? Căline, sper să nu mă repet, dar cum ar pica s-o refuz pe Monica Bellucci, deşi ea nici nu ştie că fac degeaba umbră pământului?

* Zilele trecute, aşa-zisul Busu, prezentator de precipitaţii şi furtună pe alocuri, i-a luat la rost pe preoţii creştin-ortodocşi pentru că şi el poate să vorbească liber. Eh, şi politeţea este uneori meteodependentă.        

Citit 595 ori Ultima modificare Vineri, 06 Noiembrie 2015 16:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.